Konkurrence
06/03-16 10:00; Opdateret: 21/03-16 10:22

Sidste mulighed: Du fortjener at vinde...Sidste mulighed: Du fortjener at vinde...

...vildt mange præmier! Se straks om du har vundet.

Deltag i vores store læserkampagne og vind lige fra rejser, gadgets til underholdning.

Der er masser af præmier på højkant til en samlet sum af 170.000 kr., og du har en ny chance hver dag. Se straks om du har vundet.

For at deltage skal du finde dagens kodeord i avisen MX og sende det via SMS til os.

Lodtrækningen sker tilfældigt via et automatiseret system. Vinderne får direkte besked og annonceres nederst på denne side.

Vi håber sådan, at det er dig, der vinder!


Din drømmerejse - hvor går den hen?

Vil du mærke det varme sand i Dubai, shoppe igennem i New York, spise dig mæt i græsk Feta, bade med børnene til solen går ned i Thailand, eller vil du lugte benzin fra Formel 1 racere i Barcelona?

Du vinder 30.000 kr. til fri brug hos Apollo. Apollo er kendt for stort udvalg af familierejser, sportsrejser, storbyferier, rundrejser og krydstogter.

Præmieoversigt


Klik på hvert enkelt præmiebillede for at læse mere om præmienInstax Mini 8
GoPro Hero 4 Session
2 Flybilletter
Segboard 1.0
Racerure
Scandic Moments
Aktivitetsur
Flipp årsabonnement
Cykel
Hudplejeprodukter
4 x turbånd
Årsmedlemskab
Virtual RealityArmbånd
Kogebog
Psykologisk Thriller
Ungdomsbog
Roman
Brætspil20 bonuspræmier du kan vinde her og nuHver dag trækker vi også lod blandt alle dem, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

VIND din egen slikmaskine, en valgfri film fra Blockbuster eller en iPad mini.

Værdi:
Slikmaskine inkl slik kr. 1870,-
Ipad Mini kr. 2.999,-
Blockbuster filmleje: kr. 50,-


Ved deltagelse i konkurrencen, accepterer du samtidigt at modtage nyhedsbreve fra metroxpress med nyheder, konkurrencer og tilbud.130 præmier


Instax Mini 8 fra Fuji Film

Det kompakte og sjove instax mini 8 er en serie af fem farverige kameraer, der giver dig muligheden for at fange øjeblikket og få billedet i hånden i løbet af få minutter. Mini 8 indstilles automatisk efter lysforholdet, og der er en række indstillingsmuligheder, der f.eks. tilfører et blødt og indbydende look til portrætbilleder. Kameraet er perfekt til at bevare minder og kan tages med over alt. Med et instax mini 8 bliver du omdrejningspunktet for enhver sammenkomst!

Værdi: kr. 600,-

Læs mere herGoPro HERO 4 Session

GoPro Hero 4 session er mindre, lettere og mere praktisk i designet end andre GoPro kameraer. Det er robust og vandtæt ned til 10 meter. Producér kreative og actionfyldte videoer i imponerende 1440p eller tag 8 megapixel still-billeder, med en enkelt knap.
Vejer kun 51 gram.

Værdi: kr. 1.709,-

Læs mere her2 flybilletter til easyJet

easyJet er et af Europas førende flyselskaber, med mere end 20 års erfaring i at transportere passagere rundt i Europa. Flyselskabet flyver mere end 66 millioner passagerer til mere end 135 lufthavne i 31 lande og opererer mere end 780 ruter på tværs af Europa hvert år.

Vælg en tur/retur billet for 2 personer til hvilken som helst af easyJets destinationer fra København. Vælg fx. imellem Paris, London, Berlin eller Milano.

Præmiens værdi afhænger af destination og tidspunkt, du vælger, derfor er den kun angivet som cirka pris.

Præmien er for 2 personer tur/retur.

Værdi: ca. kr. 2.000,-

Læs mere herSegboard 1.0 fra Segboard.nu

Årets helt store dille fra SEGBOARD.NU
Vind vores absolutte bestseller. Du har sikkert set, at utallige kendte kører på denne model, Segboard 1.0! Fjernbetjening medfølger.
2 motorer 350W x 2. Let og sikkert at lære. Batteri Samsung/LG 4.4ah Lithium, som ikke er brandfarligt. Kan køre 17-20km per opladning.
Det dobbeltbalancerende system holder dig i balance.
Lille og let: vejer kun 10 kg, kan tages med overalt.
Fuld opladning på 2 timer.

Værdi: kr. 3.495,-

Læs mere herRacerarmbåndsur fra Jan Magnussen

Vind et ur. Jan Magnussen urene er blevet til i et samarbejde mellem Baxx Promotion, 4-dobbelte Le Mans vinder og tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen og Comtech Watches. Som ure betragtet er det ”state-of-the art” racer-ur, med et kvalitetsurværk fra Citizen Miyota. Et multifunktionsur med bevægelig inner-ring samt dato og 24-timers indikation, der med uhørt præcision holder rede på timer, minutter og sekunder. Rustfri stålkasse, silikone urrem. Citizen Miyota urværk. Ridsefri safir glas. Indgraveret hilsen fra Jan Magnussen på bagsiden, vandtæt, justerbar urrem, “Long life” batterier. Diameter: 45 mm, højde 11 mm.

Værdi: Dameur: kr. 1699,- Herreur: kr. 2399,-

Læs mere herScandic moments

Vind et valgfrit Scandic Moments ophold for 2 pers. Præmien inkluderer en 3-retters signatur menu, en akustisk koncert med nogle af Danmarks bedste kunstnere, efterfest, hotelovernatning og en skøn morgenbuffet.

Vælg selv hvornår du vil afsted.

Vær dog opmærksom på, at enkelte koncerter kan være udsolgt. Så book gerne så snart du har bestemt dig.


Værdi: kr. 2.500,-

Læs mere herAktivitetsarmbånd fra IDOMOVE

IDOMOVE GO+ måler sammen med IDOMOVE App alle dine bevægelser, når du går, løber og cykler, forbrændte kalorier og distance. Armbåndet og app’en måler desuden søvnaktivitet. Derudover vises indkommende/mistede opkald, SMS'er, klokkeslæt samt notifikationer fra sociale medier på armbåndets display.

Værdi: kr. 499,-

Læs mere herFlipp Årsbonnement fra Egmont Publishing

Med vores app Flipp får du adgang til over 45 inspirerende titler om alt fra mad, bolig, sundhed, mode, spændende artikler og de allerbedste børneblade. Glæd dig til at forsvinde ind i en verden af underholdning med kvalitetsindhold fra blandt andet ALT for damerne, Euroman og Her & Nu.

Med et abonnement på Flipp får du:
- Adgang til over 45 titler – og altid det nyeste indhold
- Opret op til 4 profiler og brug Flipp samtidigt
- Produkter og oplevelser til en helt særlig pris i vores fordelsshop. Klik ind på shop.fordel.dk
- 70 nye udgivelser om måneden, der dækker hele familiens interesser
- Læs Flipp offline på farten, på ferien eller hjemme på sofaen

Værdi: kr. 1.089,-

Læs mere herHerre eller dame cykel fra cykelbanditten.dk

København herrecykel:
Opkaldt efter cyklernes by fordi det er en af Københavns mest populære cykler.
Cyklen er en klassisk stål-herrecykel med 3 gear dig bringer dig let gennem byen.
Det simple look kombineret med den fede detalje med dobbelt overrør gør cyklen til det oplagte transportmiddel til den stilede gud med fart på og god smag.
Vindercyklen er sort.

Tokyo Bike Bisou:
En af Københavns og Tokyos absolutte mest populære og unikke damecykler.
Cyklen er den oplagte city commuter, med sin lave vægt og 7 gear, der får dig lynhurtig gennem byen samtidig med at du ser sejere ud end alle de andre.
Vindercyklen er Salmon Red.

Værdi: Tokyo Bike: kr. 4499,- København: kr. 2999,-

Læs mere herHudplejeprodukter fra Beauté Pacifique

Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse. Med snart 20 år på bagen er Beauté Pacifique ved at være et af de mest anerkendte hudpleje mærker i Danmark.
Produkter der virker, er Beauté Pacifiques mål, om det er solskader eller aldrende hud, så hjælper vi på bedst muligt måde med vores produkter og store viden om hud.

Du vinder en samlet pakke med:
- 1 stk. Submersive Serum Paradoxe
- 1 stk. Fugtkur
- 1 stk. Lermaske
- 1 stk. Øjen make-up fjerner
- 1 stk. D-force Body Creme

Værdi: kr. 1.000,-

Læs mere her4 x Turbånd til Bakken

"Der er noget om snakken – der er sjovest på Bakken!” - sådan har det lydt i årevis i verdens ældste forlystelsespark. På trods af en imponerende alder på hele 433 år, så formår forlystelsesparken nord for København at forny sig år efter år, og Bakken kan derfor med rette kalde sig Danmarks sjoveste forlystelsespark. D. 17. marts 2016 slår Bakken portene op til endnu en forrygende sæson! Bakken byder på hele 33 kørende forlystelser, så der er noget for alle aldre. Her er rutschebaner, karruseller, radiobiler og meget mere, så du kan være sikker på, at der er sjovest på Bakken. Med et turbånd får du adgang til alle forlystelserne! Tag 3 venner med!

Værdi: kr. 996,-

Læs mere herÅrsmedlemskab til Fitness World

Medlemskab til Danmarks største fitnesskæde. Fitness World har Danmarks største udbud af fitness, styrke og hold. Med et medlemskab kan du træne i 154 centre over hele landet.

Træn Stram op, BikeFit og Yoga, vi har altid et hold i nærheden af dig.

Værdi: kr. 3.000,-

Læs mere herVirtual Reality workshop hos Khora VR

2016 er et Virtual Reality år. Khora VR tilbyder en Virtual Reality oplevelse for dig og din ven. Du vil modtage 2 Google Cardboard briller og et gavekort til en Virtual Reality oplevelse hos Khora VR i Kødbyen, København. Her vil Virtual Reality specialister guide jer og introducere jer til Virtual Reality universet. En oplevelse man sent glemmer. Khora VR er Danmarks - måske verdens - første Virtual Reality butik. Her kan du svømme med hvaler, rejse gennem solsystemet, lande på månen og tage kampen op med en invaderende kæmperobot, alt sammen hos Khora VR.

Værdi: kr. 600,-

Læs mere herArmbånd fra Christina Jewlery & Watches

Et armbånd med charm i sterling sølv, med 12 ægte hvide safirer.

Værdi: kr. 1.598,-

Læs mere herKogebog: Køkkenterapi af Anne-Sophie Lahme

Livet kan sagtens være både-og.
Ny kogebog vil bringe madglæden tilbage og vinke farvel til regelkasser og strenge diæter. Denne kogebog er fyldt med enkle, smagfulde og ofte grønne retter, der alle hurtigt kan laves efter endt arbejdsdag. Den indeholder 8 kapitler, der tager dig fra morgenmad, over frokost, fisk, salater, aftensmad og desserter. Hver eneste opskrift er let at gå til, og langt de fleste passer ind i en almindelig hverdag.
Der er cirka 80 opskrifter i bogen, og de er smukt fotograferet af Ditte Ingemann.

Værdi: kr. 300,-

Læs mere herPsykologisk thiller: Playground af Lars Kepler

Playground er en psykologisk thriller om, hvor langt man er villig til at gå for at redde sit barn. En fritstående roman, der viser en ny side af Lars Kepler

Værdi: 300,-

Læs mere herUngdomsbog: One - intet skal skille os af Sarah Crossan

En rørende og meget smuk fortælling om de siamesiske tvillinger, Tippi og Grace, der trods deres fysik er to meget forskellige og selvstændige individer.

Værdi: kr. 200,-

Læs mere herRoman: Noget om Grace af Anthony Doerr

Noget om Grace handler om de små mirakler, der på et sekund afgør vores skæbner, om sorg og savn, men også om kærlighed og omsorg.
”Meld dig syg, sluk mobilen og oplev, hvor god litteratur der skrives i dag.”
THE GUARDIAN

Værdi: kr. 300,-

Læs mere herPEEP spil

Har din nabo mon haft sex på græsplænen? Og har din bedste arbejdskollega mon stjålet fra kaffekassen? Her er spillet, der giver dig et lille indblik i danskernes hemmelige hverdag. Vi har stillet en masse normale danskere en masse unormale spørgsmål, som de har besvaret anonymt. Nu skal du og dine modspillere så forsøge at gætte, hvad danskerne har svaret om deres hemmeligheder. Det er dog ikke nok at gætte rigtigt. Det handler også om at turde satse og gamble, når det gælder. Et spil om alle, der kan spilles af alle.

Værdi: kr. 300,-

Læs mere herVindere

Vinderen af rejsegavekortet fra Apollo blev:
Kim Sørensen fra solbjerg

Jacob Rahbek
Randi avlastenok
Karin justesen
Michael Christian Flindt
Nancy Kildahl
Martin Lössl
Jeppe Thomsen
Hans berg
Kim botoft pedersen
susanne Petersen
Bente Groes
Frederikke Qvistgaard
Susan Christensen
Amanda Lind
Christina Skov Nielsen
Mogens Grønsted
Heidi johansen
Inger Dam
vicki jeppesen
Kim Poulsen
jørn nielsen
Linda Jørgensen
Jacob Madsen
Recep fener
Peter Wiede
Julie Spanggaard
Lone Klit
Jeanette Christiansen
Henny L. Kristiansen
Annika Thue Jensen
Leif Pedersen
Kathja Demant
Melissa olsen
Pia Hermann Rasmussen
Lise Hove Sørensen
Jette Holmgard
Alexander Jordt
Vivi poulsen
Britt enghave
Pia Sand
Daniel Larsen Schmidt
Dennis kofoed
Per Skovbo Pfandt
Jan Pedersen
gert hauge
Waldemar v Bülow
Hans Nielsen
Tove Blok
Jan therkildsen
Laura Vallø Kristensen
per thorlund hæhnel
Kristian Rosengren
Gitte Fiege
Fanny
Martin van Dijk
Hanne Kjær
Julie Baasch
Thomas Østergaard Thomassen
Gayatri gurung
Ilona Kongsgaard
Marie Argot
Leif Henriksen
Grete Søbye
Inger Marie Agerbo Christensen
Erik Schousboe
Tommy Jensen
Annette Lausen
Grethe Rasmussen
Birthe Berg
Carsten Bjerg
Lorna Andersen
Elin jessen
Berit Vestergaard
Svend Richter
kim Borgen Arildslund
Anders Dahl
R. Ismaili
Guangzhe Li
Leon B Adriano knudsen
jan Nielsen
Michael Rottensten
Erik Bo Jensen
Yvonne Lange
Birthe
Jacob Hviid
Ulla Dalsgaardålsgårde
Tim Olsen
Marie Busk Larsen
Jens Ole Frandsen
Kain ørnø
Amanda Lykke Vilhelmine Nestler Bendtsen
Christian Høgdal
ulf bach
Marianna Frederiksen
Conni Green
Kirsten Sehestedt
John krarup
Marie Kruse Christensen
Jan Christensen
Hanne Busck
Mikkel Morre Sørensen
Bjarne Dahl Nielsen
Janne vestergaard
Catharina Christoffersen
Bent vester olsen
Henny Hagelskjær
Marianne Jeppesen
Dion Østergaard
Preben R Jensen
jens Thusholt
Elke Beato
Eden Hansen


Vindere af bonuspræmier
Maria Henriksen
Pia Sroka
Susanne Jensen
Ingrid Machon
Louise Olsen
Inga Nielsen
Ruud Van Kordenoordt
Annika Jølstad
Sarah Barlev
Jannie Jeppesen
Britta Pedersen
Ulla Brejner
Thomas Frisk
Ferosgan David
Anthony Jensen
Inge gyde Jensen
Marie-Louise Lyngbæk Olsen
Analia Margoum
Karen Lauritzen
Gudlaug Olafsdottir

Konkurrencen udbydes af metroxpress A/S og løber fra 7.marts indtil 18. marts 2016. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidigt af få nyhedsbreve fra metroxpress, det være sig redaktionelt indhold, tilbud og konkurrencer. Dit telefonnummer registreres i vores SMS-database, som vi bruger, når vi vil invitere dig med på en ny konkurrence. Præmierne kan ikke byttes - heller ikke til kontanter. Vi deler ikke dine oplysninger med trejde part.

Hvad tænker du..?