Konkurrence
07/06-17 09:24; Opdateret: 14/06-17 11:29

Vinderne er fundet: Vind eksklusiv adgang til akustisk intimkoncert med MedinaVinderne er fundet: Vind eksklusiv adgang til akustisk intimkoncert med Medina

Medina giver helt eksklusivt en akustisk intimkoncert på Avenue Hotel Copenhagen for inviterede gæster. Og du kan blive del af denne unikke musikoplevelse her.

Vind adgang til eksklusiv intimkoncert med Medina på LiveOnStage.dk Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Se vinderne her:

"LiveOnStage" afholder onsdag d. 14. juni en eksklusiv intimkoncert med Medina som hovednavn på luksus boutique hotellet, Avenue Hotel Copenhagen. Hun vil sammen med sit liveband spille akustiske versioner af hendes største hits, men vil helt eksklusivt også spille nye numre til koncerten.

LiveOnStage
LiveOnStage er små, intime koncerter med danske og internationale artister i helt specielle omgivelser.

Man kan ikke købe billetter til disse eksklusive arrangementer, men skal vinde billetter gennem konkurrencer på metroxpress' platforme.

Facebook Live-OnStage
Hvis du ikke skulle være så heldig at vinde billetter til intimkoncerten, så skal du ikke fortvivle, for du kan se hele showet på metroxpress' Facebookside, når vi sender hele koncerten live. Her vil den altid charmerende Daniel Hoff styre løjerne fra kl. 20.

Se liveshowet på metroxpress' Facebookside her

Præmier:
Vi udlodder 5 x 2 pladser til den helt eksklusive intimkoncert med Medina på Avenue Hotel Copenhagen, hvor der vil være forfriskninger og lækre snacks til koncerten.

Christopher imponerede akustisk til premieren på LiveOnStage
Christopher imponerede akustisk til premieren på LiveOnStage


Ny single
Medinas nye single "Det Smukkeste" er ude torsdag d. 08.06.17, og er måske en af de helt nye sange, hun vil spille til LiveOnStage. Så skynd dig at deltage, og kryds fingrene for, at du bliver den heldige vinder, der kommer med til koncerten.


LiveOnStage præsenteres af AutoPartner
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 værksteder i Danmark. AutoPartner er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet.

Læs mere om AutoPartner her


Avenue Hotel Copenhagen

På grænsen mellem det stilfulde Frederiksberg og trendy Nørrebro, ligger Avenue Hotel Copenhagen. Her er en helt specielt hjemmelig atmosfære, der gør man får lyst at blive, om det er til kaffe i lobbybaren eller et glas bobler i gårdhaven. Her bliver man ikke spurgt om værelses nummer, men alle, lokale som gæster, bliver budt velkommen i baren eller til morgenmaden ”Good morning. It’s Organic!”. Her er altid bobler på køl, delikate drinks, og kaffe til en 10’er, så er det bare om man vil nyde det i baren eller på terrassen i gårdhaven.

Læs mere om Avenue Hotel Copenhagen


Betingelser:
Konkurrencen slutter d. 11.06.17. Alle deltagere skal være over 18 år for at deltage. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra AutoPartner med gode tilbud, sjove konkurrencer og nyheder. Vinderen bliver kontaktet på pr. e-mail og bliver offentliggjort på mx.dk. Vinderne skal bekræfte pr. e-mail inden d. 13.06.17 kl. 12.