Konkurrence
23/02-17 00:00; Opdateret: 01/06-17 16:48

Vind billetter til eksklusiv intimkoncert med ChristopherVind billetter til eksklusiv intimkoncert med Christopher

Helt enestående afholder Christopher en intimkoncert, og du har nu muligheden for at være del af dette eksklusive arrangement.

Deltag i konkurrencen ved at svare på nedenstående spørgsmål og vind 2 billetter til den eksklusive Christopher intimkoncert. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

"LiveOnStage" afholder torsdag d. 9. marts en eksklusiv intimkoncert med Christopher som hovednavn i de cool omgivelser på luksus boutique hotellet, Hotel SP34, hvor han sammen med to musikere spiller nye, akustiske versioner af hans store hits.

Man vil ikke kunne købe billetter til denne oplevelse, så den eneste måde, man kan komme med er ved at deltage i denne konkurrence. Svar på nedenstående spørgsmål, kryds alt, der krydses kan og vent på et ring fra os.

LiveOnStage
LiveOnStage er små, intime koncerter med danske og internationale artister i helt specielle omgivelser.

Man kan ikke købe billetter til disse eksklusive arrangementer, men skal vinde billetter gennem konkurrencer.

Christopher imponerede akustisk til premieren på LiveOnStage
Christopher imponerede akustisk til premieren på LiveOnStage

Facebook Live-OnStage
Hvis du ikke skulle være så heldig at vinde billetter til intimkoncerten, så skal du ikke fortvivle, for du kan se hele showet på metroxpress' Facebookside, når vi sender hele koncerten live. Her vil den altid charmerende Daniel Hoff styre løjerne fra kl. 19.30.

Se liveshowet på metroxpress' Facebookside her

Hvilken sang er din yndlingssang fra Christopher
Stem på din yndlingssang, så er du måske heldig, at den bliver spillet til koncerten.Præmier:
Metroxpress udlodder 5 x 2 pladser til den helt eksklusive intimkoncert med Christopher på Hotel SP34 i København. Og for at gøre luksusoplevelsen komplet, udlodder vi også en komplet skønhedsserie fra Raunsborg®Nordic, som er en skønhedsserie, der indeholder virksomme ingredienser og dufte fra den nordiske natur, til én af de heldige vindere. Værdi kr. 4.600,-


Skønhedsserien fra Raunsborg®Nordic indeholder:

Skønhedspleje til kroppen:
Hand Creme / Hand Soap / Body Lotion / Body Shower / Body Scrub / Deo Roll-on / Deo Roll-on parfumefri / Feet & Heels / Shampoo / Conditioner
Skønhedspleje til ansigtet:
Face Wash / Face Scrub / Skin Tonic / Day Creme / Night Creme / Eye Serum
Dufte:
Pink Rose / Secret No. 1 / White Blossom / Nightshade

Læs mere om Raunsborg®Nordic her


Luksus boutique hotellet, Hotel SP34, ligger i det københavnske latinerkvarter. Den moderne indretning, med nyt nordisk design, giver en cool stemning på hele hotellet - og man er altid er velkommen i lobbybaren, der specialisere sig i portvin.

Læs mere om luksushotellet SP34 her


Betingelser:
Konkurrencen slutter d. 06.03.17. Alle deltagere skal være over 18 år for at deltage. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Raunsborg® med gode tilbud, sjove konkurrencer og vigtige nyheder. Vinderen bliver kontaktet på de indtastede kontaktoplysninger og bliver offentliggjort på mx.dk, så man kan se, om man er blevet den heldige vinder.