Konkurrence
23/05-16 08:00; Opdateret: 02/06-16 10:07

Du har 10 chancer - en hver dagDu har 10 chancer - en hver dag

250 præmier - værdi 240.000 kr. - 25 vindere hver dag

Deltag i den store læserkonkurrence med præmier for over 240.000 kr. Vind alt fra rejser, gavekort, iPhones og underholdning. I er 25, der vinder hver dag - mandag til fredag - i perioden 23. maj til og med 3. juni.

SPILLEREGLERNE: Der er masser af præmier på højkant, og du har en ny chance hver dag i 10 dage. Jo flere dage du deltager i alt, desto større er din chance for at vinde rejsen til fx. Dubai. For at deltage skal du finde dagens kodeord i avisen MX og sende det via SMS. Konkurrencen kræver, du har internet adgang via din telefon. Siden her opdateres løbende med vindernavnene.

LANDSDÆKKENDE: Du kan finde MX hos Fitness World, Fakta, Shopping centeret, Irma og på stationen. Hvor finder du en MX i dit nærområde? Se her

Find dagens E-avis her

25 vindere hver dag i 10 dageVi håber sådan, at det er dig, der vinder!


VIND en rejse til DUBAI

MX-læserne har fortalt os, at den feriedestination, de drømmer mest om lige nu, er Dubai.

Dubai trender - fordi det er et rejsemål, der differentierer sig fra alle andre rejsemål. Dubai har alt, undtagen ydmyghed. Spørgsmålet er, om det er dig, der skal på dune bashing i det varme ørkensand, shoppe igennem i verdens største shopping-center, besøge verdens eneste Ferrari-temapark, se Formel 1 i Abu Dhabi eller nyde udsigten fra verdens højeste skyskraber.

Du kan vinde et rejsegavekort til Apollo på 10.000 kr., som betyder, at I kan komme afsted to personer og bo på luksushotel i Dubai.

Vi trækker lod om 2 x 10.000 til Apollo fredag d. 3. juni blandt alle deltagere i hele kampagneperioden. Jo flere gange du har deltaget, desto større er din chance for at vinde en rejse. Rejsegavekortet kan også bruges til andre Apollo-destinationer.

Værdi: kr. 10.000,-

Læs mere her
VIND et spejlreflekskamera Nikon D5500

Del dine mesterværker straks. Med dette kamera får du den bedste billedkvalitet i klassen, indbygget Wi-Fi samt LCD-vippeskærm med touchfunktion.

Nyudviklet 24,2 megapixel CMOS-sensor uden lavpasfilter samt hurtig og præcis 39-punkts autofokus. Forbedrede ISO-egenskaber giver bedre billeder i svagt lys, og EXPEED 4 gør kameraet hurtigere.

Videooptagelse i fuld HD med 60/50/30/25/24p.

Værdi: kr. 6.895,-

Læs mere herVIND iPhone 6 Plus

Større - tyndere - mere powerfuld. iPhone 6 Plus er ikke bare større, den er bedre på alle måder. Større, men betydeligt tyndere. Mere powerfuld, men yderst energieffektiv. Og med en fin metaloverflade, der let glider over i Apples hidtil mest avancerede Multi-Touch-skærm, uden at du kan mærke samlingerne.
iPhone 6 Plus, 16GB i farven Space Grey.

Værdi: kr. 5.799,-

Læs mere herVIND et gavekort til Søren Søgaard

Søren Søgaard er Danmarks største forhandler og producent af billardborde og tilbehør. Er du mere til airhockey, pool eller bordfodbold? Du finder stort set alle spil hos Søren Søgaard.

Værdi: kr. 5.000,-

Læs mere herVIND en cykel fra Tokyo Bikes

Tokyo Bikes er over de sidste 10 år blevet et af Japans førende cykelmærker med butikker i New York, London, Sydney etc. Deres cykler er moderne bycykler, der er lette, æstetiske og i høj kvalitet. De produceres i Taiwan på en af verdens største cykelfabrikker og forhandles i Danmark af Cykelbanditten.

Bisou er en af de mest populære pigecykler i København. Cyklen kommer med 7 udvendige gear samt v-bremser på for- og baghjul.

København herre er en 3 gears cykel, og er en af de mest populære cykler til mænd. Det simple look kombineret med den fede detalje med dobbelt overrør gør cyklen til det oplagte transportmiddel til den stilede gut med god smag.

Værdi: Tokyo Bike: kr. 4499,- København: kr. 2999,-

Læs mere herVIND et årsmedlemskab til Fitness World

Fitness World har Danmarks største udbud af fitness, styrke og hold. Med et medlemskab kan du træne i 154 centre over hele landet.

Træn Stram op, BikeFit og Yoga, Fitness World har altid et hold i nærheden af dig.

Værdi: kr. 3.000,-

Læs mere herVIND et racerur fra Magnussen

Jan Magnussen-urene er blevet til i et samarbejde mellem Baxx Promotion, 4-dobbelte Le Mans vinder og tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen og Comtech Watches.

Som ure betragtet er det "state-of-the art" racer-ur med et kvalitetsurværk fra Citizen Miyota. Et multifunktionsur med bevægelig inner-ring samt dato og 24-timers indikation, der med uhørt præcision holder rede på timer, minutter og sekunder. Rustfri stålkasse. Urrem af silikone. Citizen Miyota urværk. Ridsefri safir-glas. Indgraveret hilsen fra Jan Magnussen på bagsiden, vandtæt, justerbar urrem, "Long life" batterier. Diameter: 45 mm, højde 11 mm.

Værdi: Dameur: kr. 1699,- Herreur: kr. 2399,-

Læs mere herVIND en tur til London, Paris, Milano, Berlin eller?

easyJet er et af Europas førende flyselskaber. Vind en tur/retur-billet for to personer til en valgfri destination med afgang fra København. Præmiens værdi afhænger af sæson og afrejsedato. Derfor er præmieværdien kun vejlende.

Værdi: ca. kr. 2.000,-

Læs mere her

VIND dansk designede styling tools

Hos hh simonsen er tilgangen helt enkel: Stylingredskaberne skal være af professionel kvalitet, de skal være nemme at bruge, og der skal være styr på detaljerne.

Boss-hårtørreren er produceret af de bedste materialer med særligt fokus på, at den skal være god at holde på. Desuden leverer den en høj andel af ioniske luftmolekyler, der er med til at skabe et blankt hår.

Krøllejernet ROD VS3 har en keramisk teflon coating, der sikrer, at håret ikke sidder fast på overfladen under brug, selvom der er hårlak i håret. Med ROD VS3 kan du skabe lækre, bløde krøller, der er store i bunden og mindre i spidsen.

Værdi: kr. 1.598,-

Læs mere herVIND et armbånd fra Christina Design

CHRISTINA – Heart of love. Et armbånd med charm i sterling sølv, med 12 ægte hvide safirer.

Værdi: kr. 1.598,-

Læs mere herVIND et årsabonnement til alle Egmonts magasiner

Et Flipp-abonnement giver dig adgang til mere end 45 magasiner samlet i en app,
som du kan læse, hvor du vil og når du vil via tablet og smartphone.


Værdi: kr. 1.089,-

Læs mere herVIND skønhedsprodukter fra Benefit

The POREfessional - er en silkeagtig, oliefri primer til at minimere synligheden af porer & fine linjer. Den gør huden mere ensartet og glattere end nogensinde før, så den ser helt flawless ud.

They´re real! - mascara giver dig lange flotte vipper i ét hurtigt strøg. Den forlænger, løfter og adskiller vipperne for et spektakulært og dramtisk look.

Benebalm - den mest sexede, rosa farvede læbepomade, som tilfører masser af fugt til dine læber, samt gør dig øjeblikkelig kysseklar.

Benetint - er en genial rosa tinted stain til læber og kinder, der giver et sexet rødt skær, som vil holde for evigt.

Gimme Brow - giver bryn, hvor du ikke har nogen. Gimme Brow volumizing fibel gel er Benefit’s hemmelighed bag øjeblikkeligt fyldigere og mere definerede bryn. Denne bestseller sætter sig på hvert enkelt hårstrå og giver dig flawless bryn.


Værdi: kr. 1.060,-

Læs mere herVIND skønhedsprodukter fra Sephora

Kat Von D - Chrysalis Eyeshadow Palette
Formula X - The System Kit
Formula X - The New Classics (Pyrotechnic)
Marc Jacobs Beauty - Enamored Lip Lacquer (Pink Flamingo)
Sephora - Sleeping Mask
Sephora - Fiber Mask
Sephora - Express Nail Polish Remover

Værdi: kr. 1.035,-

Læs mere herVIND et årsforbrug af Yankie Bar

Toms Yankie Bar – en brand klassiker, der i år fylder rund. Danmarks første chokoladebar blev udviklet i 1946 i efterkrigstiden til amerikanske soldater og sendt ud i Europa med en pinup-pige ved sin side.

Nu fylder den populære chokoladebar 70 år, og pinup-pigen vender tilbage i en kæk udgave for at fejre chokoladebarens fødselsdag. Denne præmie indeholder 100 stk. Yankie Bar a 50 gram.

Værdi: kr. 1.000,-

Læs mere herVIND 4 turbånd til Bakken

Turbåndet giver fri adgang til Bakkens forlystelser - hele dagen. Dog max. 10 ture pr. forlystelse. Åbningsperiode: 17. marts til 4. september.

Værdi: kr. 996,-

Læs mere herVIND en gastronomi-oplevelse

Kan du lide sublime restauranter, hvor kokkene sætter en ære i at servere raffinerede retter kreeret af de bedste råvarer? Smartbox Gastronomi er en smagsoplevelse, som vil glæde alle gourmeter. Her får to personer en velsmagende, kulinarisk oplevelse på en gastronomisk perle, hvor råvarerne er nøje udvalgt og betjeningen i top!

Værdi: kr. 799,-

Læs mere herVIND en helt nyudviklet solserie fra Beauté Pacifique STAY

Beauté Pacifique STAY er en helt nyudviklet solserie.

STAY BEAUTIFUL
- til ansigt

STAY OUTSIDE
- til krop

STAY COOL
- after sun. UVA og UVB og giver dig samtidigt en anti-age kur. After Sun virker aktivt kølende og plejende og virker desuden som myggebalsam.

Værdi: kr. 727,-

Læs mere herVIND hårpleje fra Ingredien

Soft-serien er baseret på plejende jojoba-olie, sheasmør, avokado-olie og makademia-nøddeolie, der giver den helt rigtige omsorg til det plejekrævende hår.

Soft Shampoo renser håret godt igennem og giver samtidig masser af fugt uden at tynge håret. Soft Treatment er en helt unik hårkur til det særligt trængende hår, der er skadet eller udtørret, og Soft Conditioner er en super fugtgivende conditioner, der mætter håret med olie og samtidig lukker hårets skællag med plejende stoffer, som forbliver i håret.

Alle produkterne fra Ingredién er Svanemærket som din garanti for, at de ikke indeholder skadelige stoffer.

Værdi: kr. 573,-

Læs mere herVIND et aktivitetsur

IDOMOVE GO+ måler sammen med IDOMOVE App alle dine bevægelser, når du går, løber og cykler samt forbrændte kalorier og distance. Armbåndet og app’en måler desuden også søvnaktivitet. Derudover vises indkommende/mistede opkald, SMS'er, klokkeslæt samt notifikationer fra sociale medier på armbåndets display.

Armbåndet er sort med stort display, lang batteritid og automatisk overførsel af data. IDOMOVE App kan hentes gratis i App Store og Google Play Store.

Værdi: kr. 449,-

Læs mere herVIND en ny økologisk hudplejeserie fra Urtekram

Coconut Collection er baseret på kokosolie og kokosnektar i kombination med banebrydende økologiske skønhedsplejeingredienser.

Serien består af produkter, som de fleste af os bruger hver dag: håndsæbe, håndcreme, shampoo, balsam, shower gel, body lotion, deodorant, samt en superplejende spray balsam, der kan bruges både som styling- og plejeprodukt.

Produkterne i serien har en mild og frisk kokosduft, der langsomt folder sig ud og efterlader en sødmefuld duft på huden. Coconut Collection er desuden nomineret til Årest Serie ved dette års Danish Beauty Award.

Værdi: kr. 395,-

Læs mere herVIND en kærlighedskrimi

Anna Ekberg er et pseudonym for de to bestsellerforfattere Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich, der med deres Kazinski-krimier er solgt til en lang række lande og har modtaget Det Danske Kriminalakademis debutantdiplom og den prestigefyldte franske pris Prix Relay.

"Den hemmelige kvinde" er en intens kærlighedskrimi om familiebånd, pengebegær, svindel, mord, livsfarlig kunst og altoverskyggende kærlighed.

Værdi: kr. 300,-

Læs mere herVIND et brætspil fra PEEP

Har din nabo mon haft sex på græsplænen? Og har din bedste arbejdskollega mon stjålet fra kaffekassen? Her er spillet, der giver dig et lille indblik i danskernes hemmelige hverdag. Vi har stillet en masse normale danskere en masse unormale spørgsmål, som de har besvaret anonymt. Nu skal du og dine modspillere så forsøge at gætte, hvad danskerne har svaret om deres hemmeligheder. Det er dog ikke nok at gætte rigtigt. Det handler også om at turde satse og gamble, når det gælder. Et spil om alle, der kan spilles af alle.

Værdi: kr. 300,-

Læs mere herVIND en tur i biografen

VIND en tur i biografen. Fede film skal ses i de bedste omgivelser – store lærreder og fantastisk lyd. Du vinder to billetter, der kan ombyttes til gode oplevelser i CinemaxX biograferne i København, Odense eller Aarhus.

Værdi: op til kr. 260,-

Læs mere herVIND en DIY bog

"Homesick" er en bog fyldt med kreative ideer til hyggelige DIY-projekter, der kan hjælpe dig med at gøre din indretning helt personlig.

Værdi: kr. 250,-

Læs mere herVIND en erotisk roman

Romanen "Natsværmer" er baseret på virkelige hændelser. Sex- og samlivseksperten Jakob Olrik bliver efter et foredrag opsøgt af en smuk ung kvinde, der har noget, hun gerne vil fortælle ham. Der er noget dragende og mystisk ved kvinden, der mod sædvane får Jakob til at indvillige i et privat møde. Mødet, hvor kvinden frækt og hudløst ærligt fortæller ham om sine vidtgående seksuelle oplevelser, bliver til flere.

Værdi: kr. 200,-

Læs mere herVindernavne:
Vi skriver løbende navnene på de heldige vindere her. Første navne kommer på tirsdag 24.maj, når vi kender mandagens vindere.

jan Nielsen
Otto Moes
Michael Rottensten
Ruben Axelsen
Jens Erik Christensen
Karen Bliesmann Aastrup Petersen
Jørgen Kjelkvist
Thomas kjelgaard
Inge Schubert
Katrine B. Aa. Petersen
Lars Spiegelhauer
Lene Haugbølle
Morten berg
Marianne Røe Pedersen
Inge-Lise Strøm
Inci Rakipovska
Peter Jørgensen
Ann Katrine Kofoed Skovlund
Mette Mau
Lisa Conradsen
Vivi Sørensen
Helle Smith
Hans Verner Nielsen
Jannie Pilemand Christensen
Ea Freja Hanson
helena banck
Per jørgensen
Susanne Esbensen
Mathias Bo Kristensen
Lisbeth Kjær
Fatema El-Haj-Ali
Kenn Esbensen
Maj-Britt Hedegaard
Mikael kosmou
Susie Sommer
Trine Teglgaard
Mathias Søby Kristensen
Malene Vikkelsø
Kristian jakobsen
Eva Jørgensen
hans Henrik jensen
Steen Kjøller
Søren Skaarup
Ibrahim kara
arne Møller
Annie Knudsen
Jens Søndergaard
Holger Mogensen
Mogens andersen
Merve Secilmis

Ingrid machon
Kingmernak Hegelund
Lars Søgaard Pedersen
Kristian Munk
Mariyam M.Himid
Vivian Lie
Carsten Lundegaard
Lisbeth Norre
Rolf Jensen
Lone Klit
Mette Thomsen
Bente Ebbesen
René Kanstrup
Victor
John Knudstrup
Aydin Malek Pour
Anne Nielsen
Nikolaj Helgren
Irene Dalsgaard Nielsen
Morten Pilgaard
Michelle Palm
Simon Sølvason
birgitte pedersen
Jimmy Weilgaard
Helle Windeløw

Lone Steensgaard
Louise Knudsen
Yvonne Nielsen
Jeanne Nørr
yusuf aydin
Gurli Mejrup Rasmussen
Ole Henriksen
Mathias Christensen
Lola Kirkebøg
Ana Margarita Høybye Andersen
Linda Buch
Jabir Muumin Shando
Niels Peter Rasmusson
Ann-Sofie Jørgensen
Nina Mie Herdahl
Tuan Nguyen
Jeanette Thomassen
Susanne høj
Olivia Foltmar-Michaelsen
Caroline Otto
jørgen e. nielsen
Lars B Christiansen
Nicoline Kettner
Charlotte Kettner
Peter lauridsen
Niklas Mathiasen
Kim Holst Christiansen
Majbritt Bo Nielsen
Jesper Blaabjerg Vinther
Mads Kabell Hansen
Alexander Gram Jensen
Thomas Pedersen
Michael Lorenzen
Muhammad Asghar
Erik Volt
Anne-Lise Kanstrup
Dorte Konge
Emilie Storm
Keld M. Andersen
Ladefoged Christophersen
Anne Toxværd
Michael witting
Susan Therkelsen
Claus
Mathias lykke thornfeldt
Helle Szokody
Carina Holmgren Christensen
Katrine Nyholm
Susanne høj
Magnus romer mundt
Melanie kragge
Rita Berger
Ruby Quinto
Mona Lindhardt
Steen f carstens
Rikke Tranberg
Elsebet Ytzen Juhl
betty a. petersen
Pia Mondrup
kurt neve
Susanne Olsen
Maria Tekla Madsen
Johnny Hudecek
Yan Lin
Anja Stiil
Nanett bast
Tina. Beøggler
Marianne jensen
C. Madsen3
Johannes hansent
MonaJespersen
john Borbjerggård
Tine Nilsson
Alba S. Enström
Juliane Munksø
Sidsel Hansen
David
Mikkel Ramm
Emilie Storm
Keld Karlsen
Helle Hemmingsen
Janne Vestergaard
Kay Rasmussen
Erik Henningsen
Dorte Hansen
Bente Bülow
Marie Lindberg
Frederik Clausen
Bo Eggert
Bente Falk
Sarah Nikole Jakobsen
Arne Rasmussen
Vibeke Svejstrup
Käthe Nielsen
Ken Thostrup Fiske
Birthe Holst
Steffen Kuijpers
Stine Andersen
Cecilie Karlsson
Marianne Kården
Søren Clausen
Mette Scheuer-Larsen
Kim
Pia Toftbjerg
Emma Ditlev Jensen
Knud Sørensen
Brian kristoffersen
Elisabeth Højer Pedersen
Lilly Bager
Nadia Birch Sørensen
Nadia Birch Sørensen
Birgit Frandsen
Trine Jellesen
Deborah Biduda
Gitte Wind
Amalie H. Jørgensen
Erik Christian Michelsen
ole mortensen
Joanna Krames
Finn Solander Gregersen
Caroline Lodberg Zarp
Ruby Quinto

Anne strachotta
Nancy Skyttegaard
Nadja Hansen
Ruben Axelsen
Babatunde Ayeni
Vinni norup
David Vasseux
owen Elkjær
peter hilslev rasmussen
Anne-Lise Nies
Peter Dam
Brigitte Heinemann
Birthe Andersen
Holger Furland
Inge Larsen
Per Korsholm Jeppesen
Svend Kirk
Gitte Enevoldsen
Freja Petersen
Jannie kjelstrup
Alan Olsen
L. Behrendt
Carina Bach
Sigrid Kristiansen
Bente Christensen

Hvad tænker du..?