Konkurrence
02/01-18 08:00; Opdateret: 12/02-18 11:00

Her er det: Køretøjet der gik med sejren i Fast & Furious LIVE konkurrencenHer er det: Køretøjet der gik med sejren i Fast & Furious LIVE konkurrencen

Anders Hemmingsen har nu fundet vinderen af konkurrencen. Et køretøj som i den grad fortjener opmærksomhed!

Vinderen er kåret
Efter skarp konkurrence blandt en masse sjove billeder er den endelige vinder af Fast & Furious LIVE konkurrencen nu fundet.

Vinderen blev Nicklas, som med sit ”lille gamle rugbrød” tog førstepladsen i konkurrencen om en rejse for 2 personer til gallapremieren på Fast & Furious Live i London lørdag 19. januar 2018 - og med god grund! Se her:

Vinderen af Fast & Furious LIVE konkurrencen. Foto: @nicklashi23 på Instagram


Vi ønsker Nicklas stort tillykke og god fornøjelse!

Præmie:
2 vindere til verdenspremieren på FAST & FURIOUS LIVE i O2 Arena, London d. 19. januar inkl. fly og én overnatning på hotel.

Konkurrencen slutter d. 05.01.2017 og vinderne bliver kontaktet på den indtastede e-mailadresse.


FAST & FURIOUS LIVE
Et liveshow der genskaber de mest adrenalinfyldte stunts fra Fast & Furious filmene, sammen med en medrivende historie og helt nye stunts!

Til næste sommer kan du på dansk grund opleve en af de mest spektakulære arena-produktioner nogensinde. Og det gælder om at spænde sikkerhedsselen, når verdens mest adrenalinfyldte show, Fast & Furious Live, kommer til Danmark fra d. 15.-17. juni - 2018!

I showet kan du opleve alle dine favorit stunts og biler fra de otte Fast & Furious film live, som en del af en medrivende historie! Det adrenalinfyldte show byder bl.a. på fantastisk præcisionskørsel, special effects og en lang række nyskabelser indenfor stuntområdet. Oplev de velkendte biler og locations fra Fast & Furious filmene, sammen med de mest populære scener fra filmene, skabt via den nyeste 3D-projektionsteknologi. Oplevelsen vil hvirvle fansene direkte ind i denne nye og spændende dimension af Fast & Furious!

Publikum vil mærke varmen fra de flammende udstødninger og energien fra de imponerende bilstunts, der scene efter scene vil folde sig ud for øjnene af dem ved hjælp af den nyeste og mest avancerede teknologi! I showet optræder en lang række af de originale biler fra filmene, samt nøjagtige kopier. Det bliver bl.a. Doms legendariske Dodge Charger og The Flip Car fra Fast & Furious 6, der vil bidrage til at give publikum en fantastisk oplevelse!

’Fast & Furious Live’ rammer Royal Arena fra den 15.-17. juni 2018 - billetter kan findes her