Konkurrence
Af - 01/04-16 04:00; Opdateret: 06/06-16 13:06

Derfor står Dubai højt på danskernes ønskelisteDerfor står Dubai højt på danskernes ønskeliste

Danskerne er klar på at rejse til destinationer, der ikke ligner noget, de har set før. Især de unge er vilde med at flyve hen, hvor de kan være firstmovers - og det kan man i Dubai.

Fotos af Instagram/@cecilie_lange, Julie Frandsen, Instagram/@mensluxuryx og Instagram/@onlyfortravel

- Prisen.

Christina Helsinghof, der er marketingskoordinator hos Apollo Rejser, er ikke i tvivl om, hvorfor Dubai pludselig er slået igennem som superdestination.

- Du kan få en all inclusive-rejse til Dubai til samme pris som en tilsvarende tur til mange af de mere velkendte destinationer, og der er de Forenede Arabiske Emirater bare mere fascinerende, fordi alting er nyere, større og vildere, fortæller hun og fortsætter.

LISTE: Værd at vide om Dubai
LISTE: Værd at vide om Dubai

LISTE: 5 hemmelige spots i Dubai
LISTE: 5 hemmelige spots i Dubai

- Og så er det en let tilgængelig destination: Rejsen tager kun seks timer og der bare to-tre times tidsforskel. Man kan altså tage en weekendferie uden jetlag, og man skal heller ikke vaccineres.

Danskerne er altså mere end klar på at rejse til destinationer, der ikke ligner noget, de har set før, og især de unge er vilde med at flyve hen, hvor de kan være firstmovers - og det kan man i Dubai.


Men er det rige emirat ikke sådan et verdensfjernt univers, hvor man kan forvente et kulturchok af dimensioner, fordi det ligger langt væk fra alt det, man kender hjemmefra? Nej, mener Christina Helsinghof:

LISTE: 5 ting du SKAL opleve i Dubai
LISTE: 5 ting du SKAL opleve i Dubai

LISTE: 5 fede ørkenoplevelser i Dubai
LISTE: 5 fede ørkenoplevelser i Dubai

- Man vil bliver overrasket over, hvor tryg man føler sig i byen, og hvor lige kemien mellem mænd og kvinder er. De unge kvinder især. De slår sig fast lige nu. Det er en topmoderne by, der samtidig har bibeholdt sine autentiske ‘Arabiens Drøm’-elementer med gamle bydele, små lokale både ved havnen og markeder, hvor man kan købe the, tekstiler og krydderier.

Dubai har det hele - på nær ydmyghed.

Og det kan vi lide!

Derfor står Dubai højt på danskernes ønskeliste
Derfor står Dubai højt på danskernes ønskeliste

Hvad tænker du..?