Annonce
26/05-16 13:19

Spar 100 kr. billetter til Magisk Galla ShowSpar 100 kr. billetter til Magisk Galla Show

Rune Klan er konferencier ved Magisk Galla Show, og han præsenterer verdens bedste tryllekunstnere – du vil ikke tro dine egne øjne!

storybild

Aalborg Kongres & Kultur Center og Magisk Cirkel Danmark har arrangeret et Magisk Galla Show i Europahallen 4. juni kl. 20.30.

På scenen får Rune Klan æren af at præsentere nogle af verdens bedste tryllekunstnere, heriblandt spanske Hector Mancha, der vandt verdensmesterskabet i trylleri i 2015.

Showet byder også på den berømte amerikanske tryllekunstner David Kaplan (The Great Kaplan), der formår at tæmme uregerlige bowlingkugler, jonglere med møbler og spille melodier på ”koncertballon”.

Den klassiske, portugisiske tryllekunstner David Sousa har vundet stribevis af priser og fik andenpladsen til verdensmesterskaberne i 2006, som kun 24-årig. Svenske Håkan Berg fik tredjepladsen ved verdensmesterskaberne i 2015 med et festfyrværkeri af sang, musik, komik og magi, og er tidligere både svensk og nordisk mester.

Du har nu mulighed for at sikre dig billetter med 100 kr. rabat til det ekstraordinære magiske gallashow i Aalborg. Der er et stærkt begrænset antal billetter med rabat, så skynd dig, hvis du vil med.

Få dine billetter med 100 kr. besparelse her

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Politiet jagter mand i 'mørkt tøj':...
bt.dk
Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Flere annoncer