Annonce
06/04-16 14:33

Rejs en uge til solrige Bulgarien med familien inkl. flyRejs en uge til solrige Bulgarien med familien inkl. fly

Albena i Bulgarien har det hele - sand, strand og sol og så er det virkelig børnevenligt. Alt det, man kan ønske sig på sin familieferie.

storybild

I Albena venter seks kilometer sandstrand, en hyggelig gågade og et roligt aftenliv. Når du rejser med Spies, bor du direkte ved den lange, gyldne sandstrand, hvor selv de mindste kan bade sikkert i vandkanten. Stemningen i centrum er fredelig - her findes kun enkelte barer og diskoteker.

Albena ligger ca. 15 km nord for Golden Sands og er et velorganiseret, fredsommeligt og frodigt ferieområde. Om dagen er det stranden, der lokker. Her slapper du af i en liggestol under en parasol, slentrer barfodet i vandkanten, bygger sandslotte med børnene eller tager en vandcykel ud på Sortehavet. Trænger du til mere aktivitet, kan du prøve kræfter med vandski, parasailing, ridning, bowling, minigolf og tennis.

Alt det, som man behøver til en perfekt ferie med familien.

Læs mere om ferien her

I kommer til at bo på Family Garden Flamingo, som er et komfortabelt og børnevenligt hotel tæt på både stranden og Albena centrum. Med aktiviteter og underholdning næsten hver dag kan hele familien få en sjov ferie.

På Flamingo kan børnene møde vores populære og krammeglade maskotter Lollo & Bernie. Alle børn er velkomne i Lollo & Bernie Kids Club med skandinavisk personale, og når her er åbent hus, kan børnene komme forbi med en voksen og møde nye venner, lege, klippe-klistre eller se film. Voksne gæster kan bl.a. spille vandpolo og volleyball, og alle er velkomne til at deltage i vandgymnastik.

Børn
fra 1.999,- 2-11 år.
Kun ved afrejse 22/8

Prisen inkluderer:
Fly København-Varna med Thomas Cook Airlines Scandinavia t/r
Dobbeltværelse mod omgivelserne
Morgenmadsbuffet
Guideservice

Sådan bestiller du:
Ring på 70 10 42 00 og husk at oplyse MX og tur-nr. 3979 ved bestilling.

Andre læser lige nu

Flere annoncer