Annonce
10/05-16 11:42; Opdateret: 11/05-16 13:44

Her får du en uges solferie inkl. fly og hotel fra 3.298,-Her får du en uges solferie inkl. fly og hotel fra 3.298,-

Lige nu er der rigtig mange rejser til syden, der bliver solgt billiigt. Her er 4 forskellige sommerrejser samt inspiration til, hvilke ting der er værd at se.

storybild

1. Kreta
En af danskernes mest populære rejsedestinationer er den græske middelhavsø Kreta. Og ikke uden grund - for med de mest fantastiske sandstrande og smukke turkisblåt vand, er det perfekt til at bade, snorkle eller dykke. Der er også masser af forskellige kulturelle eller naturoplevelser, man kan prøve, som f.eks. samariá-kløften eller det minoiske palads i Knossos.

2. Menorca
Det siger næsten sig selv, men spanske ferieø Menorca er også en oplagt destination, hvis man ønsker en badeferie med smukke strande og lækkert varmt vand. Dog kunne man også tage en dagstur til Menorcas andenstørste by Ciutadella og nyde de flotte huse, der er bygget af lys kalksten. Havnebyen byder på mange restauranter, der serverer dagens fangst og den er kendt for hummerfiskeriet. Helt sikkert et besøg værd, hvis man er til fisk og skalddyr.

Læs mere om rejserne her

3. Santorini
Endnu en græsk perle, der byder på smukke strande, der er ideel til at sole sig og tage en afkølende dukkert. Dog har øen meget mere at byde på, som vulkanen Nea Kameni, som fra toppen giver en fantastisk udsigt over middelhavet, der skal opleves. Samtidig er står de smukke hvide bygninger i kontrast både til Santorinis klipper, men også til det virkelig blå hav og giver fantastiske fotografier. men pga. den frodige vulkanjord, er der talrige vinmarker, der leverer noget af det bedste græske vin.

4. Kalamata
Kalamata har en unik kombination af gode strande, charmerende gader, shopping og en utrolig historie. Byen er delt i to – en gammel og en moderne del. Besøg byens legendariske borg Isabeau, hvor der er en fantastisk udsigt over hele byen. Gå en tur i de hyggelige gader, se de flotte kirker og byens rådhus. Eller besøg attraktion Olympia, hvor de olympiske lege efter sigende blev afholdt for første gang i 776 f. kr., men traditionen er langt ældre.

Bestil din solferie nu - klik her

Alle rejser er på én uge og inkl. fly og priserne er pr. person v/min. 2 personer
1. KRETA – Efterspurgt lejlighedshotel
Afrejse fra Billund, København og Aalborg
1. juli og 23. september 2016 fra kr. 3.298

2. MENORCA – Skønt familiehotel
Afrejse fra Billund og København 9. og 30. august 2016 fra kr. 4.798
Afrejse fra Aalborg og København 16. august 2016 fra kr. 4.798

3. SANTORINI – Hyggeligt hotel med morgenmad
Afrejse fra Billund og København
5. juli, 16. august og 6. september 2016 fra kr. 3.498

4.KALAMATA – Charmerende familiehotel
Afrejse fra Billund og København
25. juli, 22. august og 19. september 2016 fra kr. 4.498

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Facebook har mistet 365 milliarder på...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Flere annoncer