Annonce
04/01-16 13:26; Opdateret: 16/03-16 09:42

Luksusrejse til Hawaii og San Francisco i 11 dageLuksusrejse til Hawaii og San Francisco i 11 dage

Prøv en kombineret storby-, strand- og oplevelsesferie med det bedste San Fransisco og Hawaii har at byde på.

storybild

På denne fantastiske rejse, har I 3 dage i San Francisco og 8 dage i Hawaii. I San Francisco kan I nyde udsigten fra Golden Gate Bridge eller køre byen tynd i sporvogne og udforske de mange hyggelige sidegader, hvor man aldrig ved, hvad man finder. Der er også mulighed for at tage på sightseeing og besøge det berygtede Alcatraz, hvor Al Capone har siddet fængslet.

Efter I har fyldt jer med indtryk fra San Francisco, går turen videre til Hawaii, hvor I har 8 dage på øen Big Island. Hawaii er en øgruppe, der er dannet af vulkansk aktivitet fra et såkaldt hot spot i Jordens kappe og Big Island er en af de øer, der stadig har en aktiv vulkan. Her kan I prøve en helikopter tur, og se vulkanen fra et unikt perspektiv og blive opslugt af den næsten hypnotiserende lava.

Læs mere om tilbuddet her

Den vulkanske aktivitet tilføjer næringstoffer til jorden og giver Big Island en frodig vegetation og enestående landskab. Dette kan I selv udforske i bil og for eksempel besøge det smukke vandfald Akaka Falls på 130 meter.

Hvis I er mere til smukke sandstrande og badeferie, har Big Island også det. Her kan I også svømme med havskildpadder og delfiner, eller I kan prøve at natdykke med de sagnomspundne djævlerokker, som er en helt fantastisk oplevelse.

Med alle de aktiviteter og indtryk, I får, er det vigtigt, at der bliver taget godt hånd om jer, når I kommer hjem til jeres hoteller. Dette bliver der både gjort I San Francisco på det 3-stjernede Cova hotel, eller det meget luksuriøse 4-stjernede hotel Marriott Waikoloa på Big Island.

Alt dette ligger grund for en perfekt oplevelse for resten af livet.

Bestil tilbuddet her.

Rejsen inkluderer:
- 8 dage 4 stjernet hotel
- 3 dage 3 stjernet hotel
- flybillet retur inkl. lufthavnsskat
- direkte fly fra
- alle gebyrer og afgifter
- rejsegarantifond
- morgenmad inkl. i San Francisco

Priser:
Pris fra kun 9.800 kr. pr. person
- ved 2 voksne og 2 børn (u/11år)
Pris fra kun 12.850 kr. pr. person
- ved 2 voksne

Bemærk:
Forbehold for at nogen afrejsedage kan være udsolgt.
Bemærk også at der kan forekomme tillæg til prisen i sommerferien juli-aug samt jul/ nytår. Alle andre rejseperioder er prisen med garanti!

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

Officielt: Ny klub præsenterer Zlatan...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Flere annoncer