Annonce
06/06-16 13:58

Oplev de fantastisk Flying Superkids i hele landetOplev de fantastisk Flying Superkids i hele landet

Efter 5 suveræne shows på Østre Gasværk i januar, en turné på Cypern og en turné rundt i Norge med shows i 6 forskellige byer, er Flying Superkids klar til at indtage Danmark med en hæsblæsende sommerturné!

storybild

Flying Superkids drager gennem sommeren rundt til Aalborg, Esbjerg, Odense, København, Aarhus og Kolding med vores kæmpe 42 meter brede specialdesignet paladstelt og “superbørnene” har gennem hele vinteren trænet til dette show, så det bliver en ren fest!

Læs mere og hent dine billetter her

Gratis familiepark
2 timer inden showet vil der være mulighed for at afprøve sin “indre Flying Superkid” i “KIA Family Park”, hvor du har mulighed for at prøve verdens sikreste trampoliner, deltage i workshops med tidligere superkids, hoppe i kæmpe hoppeborge eller bare sidde i solen og nyde en grillpølse!

Hvem & hvad?
Overalt vækker de unge scenekunstnere begejstring hos unge som gamle, store som små med deres toptunede show – et 2-timers mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og fantastiske spring, der flyver gennem luften i et hæsblæsende tempo.
Forestillingen er en ren fest, for “superbørnene” elsker at optræde! Og den sprudlende livsglæde - kombineret med børnenes imponerende kunnen - gør Flying Superkids til en oplevelse, man aldrig glemmer.

Showet bakkes op af et væld af showteknik og et kæmpe lysshow, som giver publikum den optimale oplevelse af ”superbørnene”!

Forestillingen er i konstant udvikling og forandring, så der arbejdes hele tiden på splinternye numre. Samtidig tages der en gang imellem gode gamle "klassikere" ind i showet igen, så man oplever aldrig to Flying Superkids show, der er ens.

Læs mere, og hent dine billetter herAndre læser lige nu

Flere annoncer