Annonce
19/05-16 11:35

Få 10% besparelse på musicalen \Få 10% besparelse på musicalen "Jordens Søjler"

Oplev den litterære succes ’Jordens Søjler’ som musical i Østre Gasværk d. 9. november 2016.

storybild

Som det første teater nogensinde har Østre Gasværk Teater sikret rettighederne til Ken Folletts internationale bestseller. Bliv suget ind i en atmosfære af drama og intriger, når Østre Gasværks monumentale rum danner rammerne for en episk musical, der på dramatisk vis skildrer et katedralbyggeri i Englands middelalder i 1100-tallet.

Få dine 10% her

Musicaltrioen, Høg Aagaard Svanekier, der står bag Skammerens Datter og andre store succeser, arbejder nu på deres hidtil største udfordring med manuskript og ny, gennemkomponeret musik til Jordens Søjler. Musikken arrangeres af Nikolaj Busk fra Dreamers’ Circus med korarrangementer af Igelese Ete, som yderligere står bag korarrangementer til Ringenes Herre.

Kenn Follets 'Jordens Søjler' udkom første gang i 1989, er oversat til 30 sprog og solgt i intet mindre end 25 millioner eksemplarer. Musicalen tager således udgangspunkt i intet mindre end en litterær succes!

Du har nu mulighed for at sikre dig billetter med 10 % rabat til musicalen på bestselleren Jordens Søjler i Østre Gasværk.

Hent dine billetter her

Har du læst disse?

Andre læser også

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Kæmper for sit liv: Hele Frankrig...
bt.dk
Hans-Henrik er rasende: Hønsene...
bt.dk
Kendis skal betale 170.000 kr. i Se...
bt.dk
Flere annoncer