Af David Andersen - 14/09-17 09:15

8 ting som mænd skal fatte om kvinder NU8 ting som mænd skal fatte om kvinder NU

Et gammelt udtryk hedder, at 'Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus'. For der ér stor forskel på de to køn, og derfor mange misforståelser de to imellem.

storybild

Derfor kan det være smart og spare mange konflikter, hvis man nogle gange lige stopper op, og prøver at forstå, hvorfor folk gør, som de gør. Her har vi samlet otte reaktioner fra en flok kvinder, som fortæller, hvad de er trætte af, at mænd altid misforstår.

Deres eksempler er taget fra en Reddit-tråd.

'Hvad bliver du frustreret over, at det modsatte køn ikke ikke forstår om dit eget køn'?:

1: Ikke alle kvinder har en tæt cirkel eller et netværk af veninder, de kan læne sig op af. Min kæreste har været min bedste ven, mens vi har været kæreste, men når noget går galt, har jeg ingen at betro mig til, og jeg er fuldstændig isoleret og alene i et ekkokammer af negative tanker.

2: Jeg vil ikke knalde med dig, jeg er bare flink, fordi min mor opdragede mig til at være det.

3: Forspil for din eks er ikke nødvendigvis forspil for mig. Tilgiv mig, men jeg er et helt andet menneske end din ekskæreste. Alle er forskellige, og det er OK.

4: At når du gnubber på min inderste skamlæbe (det IKKE der, klitoris sidder) alt hvad ukan, gør det ikke andet for mig end at give mig et brændemærke.

5: Når jeg er vred, betyder det ikke, jeg har menstruation. Min menstruation betyder ikke, at jeg er vred. Når du siger 'hvorfor er du sur? Har du menstruation?' bliver jeg dog helt sikkert vred.

6: Nogle gange har jeg brig for lidt mere grund til at knalde end et 'Hey, lad os kneppe'.

7: Menstruationskramper er overhovedet ikke ligesom en krampe i benet efter træning. Det føles som om nogen har bundet dine indvolde i en knude, puttet dem i en skraldekværn og sat ild til dem. Det er som følelsen af shotgun-diarré foran i stedet for bagved. Bortset fra, at du ikke kan skide det væk. Vi er ikke pjevsede, når vi klynker over smerten. Det er bogstaveligt talt et af vores organer, som river sig løs for at slippe ud af kroppen. DET GØR ONDT.

8: Jeg er kvinde, og jeg elsker sex. Mit sexdrive er faktisk normalt højere end de fleste mænds, og selv om de siger, de elsker det, føler de sig mindre mandige af det ... Jeg føler, at mange mænd enten ser kvinder som snerpede eller billige uden noget midt imellem. Hvorfor kan jeg ikke elske sex og være seriøs omkring det på samme tid?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Manden bag 90'er-fest: Det var...
bt.dk
Dommedags-scener på den jyske hede:...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Skudramt lærer tackler elev og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx