Af - 23/01-17 12:39

Til alle liderlige svin derude: Når i plager jer til sex, ødelægger i pigernes livTil alle liderlige svin derude: Når i plager jer til sex, ødelægger i pigernes liv

Er det voldtægt, hvis en mand plager så meget om sex, at kvinden giver efter for presset?

storybild

Sara Lund er redaktør og konikør på Modette.se (Billede: Sara Lund)

Sara Lund er redaktør på det svenske livsstilssite Modette.se, hvor hun har skrevet et indlæg om at blive plaget til sex - noget, hun mener er et overgreb, alle burde anmelde.

Sara Lund skriver:

For et par dage siden lavede vi en undersøgelse for at se hvor mange piger, der er blevet voldtaget, hvor vi også spurgte, om nogen ville dele deres historie.

Vi skrev et indlæg i to store pigegrupper på Facebook - og responsen var alt andet end det, jeg havde forventet og ønsket mig.

Over 150 private beskeder, over 700 kommentarer og over 3500 personer valgte at “stemme” i spørgsmålet, om de var blevet voldtaget eller ej.

Resultatet? Ja, cirka 40 procent svarede ja. 60 procent svarede nej.

Svenske medier: Grov voldtægt blev sendt live på Facebook
Svenske medier: Grov voldtægt blev sendt live på Facebook

Fortællingerne, jeg fik, var alt fra “min far voldtog mig”, “min kæreste drugrapede mig”, “min lærer voldtog mig” og “jeg blev voldtaget i skoven på vej hjem til min ven”.

Jeg læste. Brød sammen. Lukkede computeren ned. Begyndte igen. Læste mere. Skræmmende historier. Mildest talt.

Men noget, der stak ud, var plagesex. Flere piger skrev, at fyre havde sagt, at de “har brug for sex” og derfor plager sig til det. Hun siger nej flere gange, men han plager. Til sidst giver hun sig, har sex mod sin vilje, og ja - bliver dermed udsat for overgreb.

Jeg bliver så rasende. Jeg koger.

Ingen fyr har brug for sex - ihvertfald ikke mere end hvad piger har. Hvis du er så liderlig, at du er nødt til at komme, så kan du vel bare tage en spiller, se porno, søge hjælp - alt andet end at plage dig til sex.

Historisk dom: Mand dømt for voldtægt, fordi han fjernede kondomet under sex
Historisk dom: Mand dømt for voldtægt, fordi han fjernede kondomet under sex

Efter at have læst alle historier har jeg kun en følelse; jeg hader mænd.

Fuck jer.

Undskyld. Jeg skærer alle over en kam. Det gør jeg. Og føl dig krænket, hvis du vil. For hvis du føler dig ramt, så er selv du formentlig en voldtægtsmand.

Flere piger skrev også, at de ikke ved, om det var en voldtægt eller ej - fordi hun ikke gjorde modstand. Men hey, girls! Hvis du har sex mod din vilje, ja, så er det voldtægt.

Hvad mener du?


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand fundet død i vandet ved slotspark
bt.dk
Lastbil brager direkte ind i 10-årig...
bt.dk
Stjernens skibrille-forklaring vakte...
bt.dk
Sofie Linde har født: Se det søde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx