Af Niels Pedersen - 31/10-17 16:26

Han trodser advarslen og rører ved hajbassinet: Kort efter får han sit livs chokHan trodser advarslen og rører ved hajbassinet: Kort efter får han sit livs chok

Der er en grund til, at der er et skilt!

Haj-overraskelse

Der er en grund til, at man skal rette sig efter, hvad der står på skiltene, når man besøger museer - også de virtuelle af slagsen. Hvis du skulle være i tvivl, så se videoen herover.

Her ser Gregory Heinzman stort på en advarsel til de besøgende under et besøg på International Spy Museum i den amerikanske hovedstad Washington DC i søndags. Det skulle vise sig at give ham et chok, han nok sent vil glemme.

'Rør på egen risiko', står der med stor skrift over den store skærm, bag hvilken en meget naturtro, computerskabt haj 'svømmer rundt'. Men det skræmmer ikke Gregory Heinzman, som foreviges af vennen Casey Peck, mens han trodser advarslen.

Først prikker han lidt forsigtigt til skærmen, men den computerskabte haj er fuldstændig upåvirket, og det gør Heinzman mere modig. Han placerer en hel hånd på skærmen, men i det øjeblik han drejer sig rundt og kigger på sin filmende ven, sker det uundgåelige.

Den kæmpestore haj brager ind i skærmen med så stor kraft, at der lyder et brag, og den revner. Det hele er selvfølgelig computerskabt, men så skræmmende virkelighedstro, at Gregory Heinzman får et kæmpe chok. Han snubler bagover, lander på bagdelen og kigger bagefter op på kameraet med angsten printet i ansigtet.

Han lagde efterfølgende videoen på Instagram, hvor mange brugere blev ligeså chokerede, som hovedpersonen selv, da de så den.

'Jeg tissede næsten i bukserne,' skriver en bruger.

'Jeg græder stadig,' lyder det fra en anden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mentalerklæring: Så høj er Peter...
bt.dk
Politiet efterlyser mand fra...
bt.dk
Patrick Nielsen om boksebrag mod...
bt.dk
Maskerede gerningsmænd læssede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx