Af - 20/12-16 08:44

11 VIRKELIG underlige ting, du sikkert ikke vidste om din krop11 VIRKELIG underlige ting, du sikkert ikke vidste om din krop

Ved du for eksempel, at du indånder 20.000 gange om dagen?

Bildstrecke im Grossformat »
Bananer kan reducere din oppustethed. En undersøgelse viser, at kvinder der spiser bananer før maden to gange dagligt i 60 dage, reducerede deres oppustethed med hele 50 procent. Bananer indeholder vitaminet B9, som hjælper serotonin, der har en antidepressiv virkning, med at komme til hjernen. Bananer indeholder stoffet choline, der hjælper med at bekæmpe fedtlagring i maveregionen. Det naturlige antidepressiv serotonin, bananer hjælper med at tilfære din krop, hjælper i mange tilfælde også på stress og angst. Bananer hjælper kroppen med at regulere søvn, da de fremmer stoffet melatonin, der får dig til at falde til ro. Bananer indeholder magnesium, der hjælper på muskelvækst og fedt reducering. Bananer indholder også kalium, som hjælper dine muskler med at komme sig, og gør, at du kan træne mere. Bananer indholder vitaminer, der er gode for øjnene og faktisk også nærende for huden. Bananer indholder en type stivelse, der hæmmer fordøjelsesprocessen, så du frobliver mæt længere. Jo mere umodne bananerne er, desto større er denne effekt. Bananer indeholder glukose, den lettest optagelige form for sukker, der giver et boost til løbe -eller cykelturen. Fastfood indholder transfedtsyrer. der kan hæve den dårlige kolestrerol LDL. Snup en banan, den har har kolesterolsænkende virkning ifølge 'The Journal of Nutrition' Bananer indeholder naturligt sukker, der, hvis indtaget sammen med et måltid, giver dig den sukker, du har brug for i løbet af dagen , så du ikke render efter de søde sager. Hvis du spiser en banan med dit måltid mad, vil sukkeret fra bananen holde dit blodsukkere stabilt. Sådan sikrer du et konsekvent energiniveau. Bananer er gode for dine tarmbakterier, der hjælper dit fordøjelsessystem. Bananer hjælper optaget af calcium i kroppen, der er det stof, der giver stærke knogler. Bananer indeholder et stof, der kan beskytte mod kroniske sygdomme som diabets, ifølge 'Food and Nutrition Bulletin' Bananer indeholder et antioxidant, der har tumorforebyggende egenskaber, ifølge et studie i 'Food and Chemical Toxicology'. Bananer er rig på stoffet Pectin, der er et naturligt afgiftningsmiddel. Pectin sætter sig på giftige stoffer i blodet og skylder dim ud, når du tisser. Ifølge de amerikanske sundhedsmyndigheder giver en kost, der er indeholder lidt sodium og meget kalium, precis som bananer gør, en nedsat blodtryk og lavere risiko for slagtilfælde. Bananer indholder jern, der hjælper med at lave røde blodlegemer, og forhindrer blodmangel.

I galleriet over for kan du se, hvad det gør for din krop at spise bananer

Selvom kroppen er din tro følgesvend i livet, så er det ikke sikkert, at du ved, hvor mange gange du indånder om dagen, hvilket kropslegeme der vokser hele livet, og hvorfor halvmånen på din negl er et sundt tegn.

Herunder finder du 11 skøre ting omkring din krop, som det svenske underholdningsmedie Lajkat.se har opstøvet.

Tungens aftryk er unikt

Antallet af bakterier i en persons mund er lige så talrige som antallet af mennesker på jorden - eller endnu mere

Derfor danser der en underlig julemand rundt i København
Derfor danser der en underlig julemand rundt i København

Negle, som er tynde, af dårlig kvalitet og uden "halvmåne" har angiveligt en overaktiv skjoldbruskkirtel

En person ånder omkring 20.000 gange om dagen

Menneskets øje kan skelne op til ti millioner forskellige farver. Men vores hjerne kan ikke huske alle

Vores ører fortsætter med at vokse gennem hele vores liv, i et rasende tempo - en kvart millimeter om året!

Hjertet slår 35 millioner gange om året

TV: Her presser han forstenet spyt fra munden
TV: Her presser han forstenet spyt fra munden

Vi mister 2 kilo hud hver år

Mænd har færre smagsløg på overfladen af tungen end kvinder har

En kvadratcentimeter af din hud indeholder omkring hundrede nervebaner

En gennemsnitlig person forbruger omkring 35 tons mad i løbet af deres liv

10 ting beviser, at du er blevet gammel
10 ting beviser, at du er blevet gammel

Kendall Jenner afslører underlig lidelse
Kendall Jenner afslører underlig lidelse

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter sindssygt nedrykningsdrama: BT...
bt.dk
Dyrere benzin på vej
bt.dk
Annette Heick: Er din kone blevet mand?
bt.dk
Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx