Af Lars Dinesen - 30/10-17 19:38

Nyfødt ligner kokken Gordon Ramsay på en prik: - Hvor var du for 10 måneder siden?Nyfødt ligner kokken Gordon Ramsay på en prik: - Hvor var du for 10 måneder siden?

- Stakkels barn, lød det helt kort fra stjernekokken selv, da han så dette billede

storybild

Arkivfoto. (Billede: SEBASTIEN NOGIER)

Et billede af et spædbarn er blevet delt mere end 100.000 gange på det sociale medie Twitter siden lørdag eftermiddag.

Bandende og svovlende er den britiske stjernekok Gordon Ramsay bedst kendt fra tv-skærmen, hvor han skælder uduelige restaurantejere huden fuld i Gordon Ramsays Køkkenmareridt. Stjernekokken er desuden ganske aktiv på twitter, hvor det er blevet et fast ritual, at folk sender billeder af resultaterne i køkkenet til kokken, der så kvitterer med en vittig sviner.

Tag en kop 50-årig stjernekok, der er hurtig på tasterne og tilføj en knivsspids af det evigsjove emne, babyer, der ligner voksne mennesker, og så er der lagt i ovnen til en delevenlig ret. Klar til servering. Lørdag skrev twitter-brugeren Olivia nemlig, at hendes nybagte nevø lignede stjernekokken. Med rynket pande og det hele.

Herfra kvitterede Ramsay med et 'stakkels barn' og delte billedet fra sin egen side. Siden lørdag har billedet fået mere end 100.000 delinger og knap 400.000 twitter-hjerter.

Den nye nevø er dog ikke det eneste eksempel på et nylavet menneske, der ligner Hell's Kitchen-stjernen.

Tidligere har der også været bittesmå dobbeltgængere rundt om i verdenen. I foråret 2016 spurgte Claire Dempsey kendiskokken på Twitter, om han havde været i Wales ti måneder tidligere.

Fra Ramsay lød det koldt. '11 måneder.'

H/T: Cosmopolitan.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gunnvør Virgarsdóttir mistede sin mor...
bt.dk
Drabsdømte Peter Madsens forsvarer:...
bt.dk
Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
Kom hjem til indbrud, en klippet hæk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx