Af Bo Poulsen - 20/10-17 17:46

Dansk madanmelder afslører: Disse to normale ting nægter han at spiseDansk madanmelder afslører: Disse to normale ting nægter han at spise

'Jeg hader dem alle inderligt'.

storybild

Arkivfoto.

Som madanmelder kommer man formentlig hele verden rundt - rent kulinarisk. Men på trods af, at Berlingskes madanmelder Søren Frank har spist en række eksotiske ting, så er der to ting, som han har det meget svært ved at indtage.

Faktisk skriver han i sin klumme på Berlingske, at der er to ting, som han decideret nægter at spise.

Berlingskes madanmelder Søren Frank.

Og han er, som sædvanlig, ikke sky for at komme med sin uforbeholdne mening om emnet. Først og fremmest giver han 'gummiosten' en ordentlig overhaling.

'Dansk skæreost, skoleost, gummiost eller Lillebror – kært barn har mange navne, og jeg hader dem alle inderligt. Mit traumatiske forhold til den danske skæreost strækker sig helt tilbage til min barndom, hvor jeg hadede fede mejerivarer som smør og i særdeleshed ost. Jeg husker, hvordan min mor engang forsøgte at smugle skiver af dansk gummiost ind i en lasagne med det resultat, at jeg brækkede mig ud over hele spisekøkkengulvet,' skriver han om sin aversion over for skoleosten.

Søren Frank fortæller, at han spiser alle slags oste - bortset fra den 'fadt fede danske gummiost'. Det er ifølge madanmelderen hovedsageligt konsistensen, som tænder ham af.

Den anden 'forbudte' madvare på den sorte liste er umiddelbart noget, som de fleste har i deres køkken. En ting, som de fleste ikke vil anse for at være kontroversiel. Men det mener Søren Frank i den grad, at de er.

Han er nemlig på ingen måder vild med tørrede krydderurter.

Søren Frank er overbevist om, at selv et lille drys kan spolere en hel ret.

Ifølge ham er det tørringsprocessen, som fjerner størstedelen af smagen fra krydderurterne. De tørrede krydderurter kan også gå hen at blive en decideret ubehagelig og bitter oplevelse. Han erkender dog, at han kan finde på at bruge eller tolerere laurbærblade.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bendtner matchvinder i Super Cup:...
bt.dk
Nyt forslag fra DF: Det er logik for...
bt.dk
Gunnvør Virgarsdóttir mistede sin mor...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx