Af - 19/01-17 15:32

Mor hyldes for sin reaktion på 12-årig datters første menstruationMor hyldes for sin reaktion på 12-årig datters første menstruation

Nogle synes, det er lidt for meget - andre synes, det er fantastisk.

Bildstrecke im Grossformat »

Da 12-årige Brooke Lee fra Florida, USA, for nylig fik sin første menstruation, besluttede hendes mor sig for, at det var en helt særlig begivenhed, der skulle fejres med hele familien.

LISTE: 25 ting som mænd ALDRIG vil kunne forstå
LISTE: 25 ting som mænd ALDRIG vil kunne forstå

Shelly Lee mente således, at det var på plads med en overraskelsesfest for sin lille datter, der nu er ved at blive en kvinde - og det var med både kage og gaver.

- Brooke var nervøs for at få sin menstruation. Jeg ville gøre denne begivenhed lidt sjovere, fortæller Shelly Lee til Buzzfeed.

På kagen stod der ‘Tillykke med din menstruation’, og gaverne bestod i tamponer og hygiejnebind. Shelly havde desuden købt pizzaer og inviteret den nærmeste familie og nogle af Brookes tætte venner.

- Det er bare en normal ting at gøre i vores familie, forklarer Shelly Lee.

Troede hun havde menstruation: Sandheden var tæt på at koste hende livet
Troede hun havde menstruation: Sandheden var tæt på at koste hende livet

Brookes 17-årige kusine Autumn delte billeder fra festen på Twitter, hvor tusindvis af brugere sidenhen har liket og delt opslaget. Og dømt ud fra kommentarerne er der mange, der synes, at en ‘menstruationsfest’ er en helt fantastisk idé.


- Det er faktisk ret sødt at lade sin datter vide, at det er naturligt og noget at være glad for, skriver brugeren baby spice for eksempel.

Ny chokolade kan lindre menstruationssmerter
Ny chokolade kan lindre menstruationssmerter

- Jeg elsker det. Mange mennesker bliver bange for menstruation og giver ikke deres døtre den rette information, som de har brug for. Hun har et godt hold omkring sig, lyder det fra brugeren Desy.

Samme holdning finder man hos adskillige andre brugere - blandt andre Sdudla Mafehlefeezy:

- Selv om det virker mærkeligt, kan jeg godt lide, at det giver denne pige en positiv holdning til hendes menstruation - og ikke skam, som så mange folk kommer til at føle, skriver hun.

Ny forskning: Piger bliver klogere af at have menstruation
Ny forskning: Piger bliver klogere af at have menstruation

Autumn fortæller til Buzzfeed, at hun og Brooke ‘praktisk talt’ er søstre. Hun forklarer, at hendes tante har det med at gøre et stort nummer ud af alting - på en positiv måde.

- Hun sørger altid for at skabe de bedst mulige minder fra alting, og Brookes menstruation var lige til gemmerne, siger hun.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Makabert ligfund i dybfryser skaber...
bt.dk
Hustruen blev fundet dræbt - her...
bt.dk
Sanne Salomonsens glædesudbrud har...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx