Af Trivago - 04/03-17 21:08

Her er verdens mest unikke hotelservicesHer er verdens mest unikke hotelservices

Hvad er det, der gør et hotel unikt? Svaret erenkelt: servicen som stedet tilbyder sine gæster! I samarbejde med Trivago har vi fundet nogle af de mest ekstravagante, vilde og unikke hotelservices, som tilbydes på hoteller rundt omkring i verden.

storybild

Her findes noget for enhver, hvad enten man vil lære sin hund at surfe, indspille et nyt megahit eller opleve en privat
operaforestilling.

Paragliding til hotellet (Six Senses Zighy Bay, Oman)

Hvis du er til eventyr og fart over feltet, er denne oplevelse noget for dig. Six Senses Zighy Bay er et femstjernet luksushotel i Oman med en spektakulær havudsigt, og det ligger blot 120 kilometer fra Dubais internationale lufthavn. Transporten til hotellet kan foregå med almindelig taxa eller lejet bil, men du kan også vælge at ankomme som en anden James Bond med hjælp fra hotellets paragliding-service. Gæster, som benytter denne specielle service, får naturligvis kyndig instruktion af en
certificeret instruktør

Alene i operae
n (Four Seasons Prag, Tjekkiet)

Er du træt af at sidde til forestillinger, hvor publikum omkring dig hoster eller kigger på deres telefon? Luksushotellet Four Seasons i Prag har løsningen for dig: en privat aften i operaen uden andre tilskuere. Med en eksklusiv aftalemellem Four Seasons Prag og Estate Theatre kan man invitere op til fem gæster med til at overvære en privat forestilling med Mozarts Don Giovanni på et af Europas smukkeste
teatre. Ud over at man kan nyde den unikke oplevelse, er turen tilbage også noget særligt. Den foregår nemlig i en vintage-Rolls Royce. Bestemt en VIP-oplevelse uden lige.

Bad-barista service
(Madeline Telluride, USA)

Vi har alle hørt om kaffebaristaer, men på hotellet Madeline Telluride har de bad-baristaer, som tilbyder hjælp til det perfekte bad. Servicen går ud på, at hotellets personale kommer op på værelset og gør badet klart til gæsten med den perfekte temperatur. Bad-baristaen sørger også for, at gæsten får det rette badesalt og olier, for at badet kan blive så afslappende som muligt. Alt, man skal gøre, er at ringe efter roomservice, og kort tid efter vil badet stå klart. Efter en dag udenfor på ski er det præcis, hvad kroppen trænger til.

Indspilningsstudie (nhow, Tyskland)

Drømmer du om at indspille din egen sang i et pladestudie eller blive det næste hit i radioen? Måske den nye Adele? På hotel nhow i Berlin kan du slippe din indre sangstjerne løs. Hotellet er ikke bare et af de hippeste i byen – det er også et af de eneste musikhoteller i Europa, som huser et indspilningsstudie med professionelt udstyr til mixing, førog efterproduktion og indspilning. Hotellets beliggenhed ved floden Spree gør, at det har en fantastisk udsigt over byen, og måske det også kan inspirere til lidt kreativ sangskrivning. Tjek ind her og giv ‘X-Factor’-stjernerne konkurrence.

Hunde på vandet (Loews Coronado Bay Resort, USA)

Det er ikke kun tobenede gæster, der kan benytte de utrolige hotelservices, men også menneskets bedste ven, hunden! Loews Coronado Bay Resort tilbyder surfing-undervisning til gæsternes hunde på Coronado Surf Academy. Her får de firebenede mulighed for at lære at surfe på Stillehavets bølger samt at deltage i akademiets konkurrence med op til 40 surfende hunde.

Guiden er lavet af hotelsøgemaskinen wwww.trivago.dk. Vi giver rejsende mulighed for at finde det perfekte hotel til den bedstepris. Hver måned hjælper trivago over 80 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 200 hotelbookingsider.

Rejs efter købekraft: Her skal du juleshoppe
Rejs efter købekraft: Her skal du juleshoppe

Serum Institut advarer gravide: Rejs ikke herhen
Serum Institut advarer gravide: Rejs ikke herhen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
35-årig mand og to børn fundet døde:...
bt.dk
'Ung mor' er blevet single: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx