Af Bo Poulsen - 07/10-17 14:36; Opdateret: 07/10-17 17:27

Mor tog sin lille datter med på offentligt toilet - fik røde ører, da hun begyndte at snakke om hvad der foregik i nabobåsenMor tog sin lille datter med på offentligt toilet - fik røde ører, da hun begyndte at snakke om hvad der foregik i nabobåsen

Den amerikanske mor Tara Wood deler oplevelser fra sin hverdag via blandt andet Facebook.

storybild

Tara Wood. (Billede: Tara Wood)

Et af Woods seneste opslag har vist sig at være ganske populært.

Det handler om en pinlig episode på et offentligt toilet i shoppingcentret Marshalls. Her skulle den lille datter, Norah, på tre år tisse, hvorfor de tog ud på toilettet sammen.

Der var allerede en kvinde på toilet i en af de andre båse, og man kunne tydeligt lugte, hvad hun havde gang i, fortæller Tara Wood.

'Mine øjne gjorde ondt og løb i vand,' skriver hun blandt andet om den fæle lugt, der fyldte hele lokalet.

Her ses to ud af Tara Woods i alt syv børn. Norah til venstre og Marigold til højre.


Men da datteren skulle på toilet, gjorde Tara Wood alt, hvad hun kunne for, at det skulle gå hurtigt og skyndte på Norah. Der var musestille i den anden bås, indtil damen ikke kunne holde længere.

'Kvinden i båsen ved siden af os udløste en lang række af maskingeværsprutter, der var så dybe og kraftfulde, at jeg følte, jorden rystede under fødderne på mig.'

Tara Wood blev virkelig frastødt af det, men datteren Norah var vild med de høje pruttelyde. Og da datteren så småt begyndte at smile, forsøgte Tara Wood at få hende til at være stille, men lige lidt hjalp det på situationen.

'Er du vimmer mor. Hørte du det? Det var nogle rigtig højlydte prutter. Den kvinde inden ved siden af. Kvinden lige der. Hun pruttede og pruttede og pruttede. Hun lavde nogle rigtig store prutter. Er du okay, dame? Har du brug for noget hjælp?' spurgte den treårige pige ifølge Tara Wood.

Heldigvis for Tara Wood undgik hun en endnu mere pinlig episode, fordi den pruttende dame i nabobåsen valgte at tie stille. Men på trods af det manglende svar og en mor der skyndte på den treårige datter, så fortsatte lille Norah med at sludre løs.

'Kan du lugte det? Hun har allerede lavet nummer to. Hun prutter og prutter og skider på samme tid. Det lugter godt nok meget, ikk mor?'

Herefter tog moderen hende op og flygtede fra toilettet. Selve Facebook-opslaget, som du kan læse i sin fulde længde i bunden af artiklen, er blevet interageret med over 250.000 gange på Facebook.

Tara Wood slutter af med at undskylde på sin datters vegne, hvis den højlydte pruttedame skulle læse med.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'X Factor'-Andreas gennemgik...
bt.dk
Susan Himmelblå om ikonisk scene med...
bt.dk
Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
FCK gav ungt talent debut - men siger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx