Af Katrine Frederikke Wandrup - 07/11-17 08:54

Her serverer kvinder kaffe kun iført trusser og tape Her serverer kvinder kaffe kun iført trusser og tape

Baristaer iført bittesmå trusser og tape på brystvorterne har fået mænd til at stille sig i alenlange køer for at få deres morgenkaffe.

Kvinderne på en café i Washington, USA, serverer nemlig kaffe kun iført undertøj eller bikinier, og ofte dropper de helt toppen til fordel for tape, der kun dækker brystvorterne.

Bortset fra den udfordrende påklædning, så fungerer caféen ligesom alle andre. Det er en drive-thru, hvilket vil sige, at folk kører op til caféen i deres biler og får kaffen serveret ud gennem et vindue.

Dog har caféen fået en del kritik, særligt fra børnefamilier, som føler, de bliver påduttet kvindernes nøgenhed, når de kører forbi caféen. Desuden mener moderen Kimberly Curry, at det er et problem, at hendes børn skal se de næsten nøgne kvinder, fortæller hun til Zagat.

Men den kritik har ejeren af caféen, Carlie Jo, ikke meget tilovers for. Hun mener, at den lette påklædning giver kvinderne kontrol og styrke.

»Kvinder har retten til at stemme, at være homoseksuelle, at være succesfulde ledere og virksomhedsejere eller endda blive præsident! Vi har ret til at arbejde med ynde, selvtillid og værdighed, uanset om det er i et jakkesæt, kittel eller bikini,« siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Annette Heick: Jeg hader at indrømme...
bt.dk
Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx