Af David Andersen - 17/08-17 20:42; Opdateret: 17/08-17 20:53

Tror du, din kæreste er utro? Her er tegnet, du skal kigge efterTror du, din kæreste er utro? Her er tegnet, du skal kigge efter

Amerikansk ekspert har fundet én ting, som kan afsløre utro mænd.

storybild

Hvis man mistænker sin partner for at være utro, vil man typisk forsøge at tage dem i en løgn, eller prøve at holde øje med deres opførsel på telefonen og sociale medier.

Men der findes en noget mere sofistikeret måde, hvorpå man kan finde indikationer på, om kæresten er utro - i hvert fald, hvis det er en mand.

De kan nemlig lave en markant ændring i deres kropssprog, når de er utro eller ligefrem har en elskerinde ved siden af deres partner.

Det siger ekspert i kropssprog Patti Wood til The Independent.

»Tiltrækningskraft og sex kan skabe en stigning i testosteron og skabe subtile ændringer i kroppen«, siger hun.

Hvis manden pludselig er mere rank i ryggen, og 'puster sig op', for eksempel ved at gå med fremskudt bryst, kan det hænge sammen med hans nye erobring, mener hun.

Hun kalder det 'alfahan-kropssprog', og det giver sig endvidere udslag i, at han står med mere spredte ben.

På den måde signalerer han både dominans ved at fylde meget, samtidig med at han med vilje blotter sit svageste punkt - sine kønsdele - fordi han føler sig usårlig.

Men en vigtig ting at understrege, skriver The Independent, er, at man ikke med det samme skal dømme sin mand utro på grund af kropssproget - hans pludselige boost i selvtilliden kan jo være kommet på grund af andre ting.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx