Af - 18/01-17 06:34

Hun mødte sit livs kærlighed tilfældigt i metroen - nu skal de giftesHun mødte sit livs kærlighed tilfældigt i metroen - nu skal de giftes

Læn dig godt tilbage og tag de lyserøde briller på, for her kommer en kærlighedsfortælling, der kan få de fleste hjerter til at hamre.

storybild

(Billede: Privatfoto)

Et sted i Sverige sidder der i øjeblikket to unge og forelskede mennesker, der nok aldrig havde mødt hinanden igen, hvis ikke det var for Facebook.

Historien starter i september, hvor 26-årige Amandla Cherian sad i metroen som så mange gange før. Men denne gang blev helt speciel. På et sæde foran hende sad Felix med en anden ung mand, der senere viste sig at være hans bedste ven - og en nøglefigur i fortællingen. Det vidste Amandla ikke endnu. Men hun vidste, at denne fyr var noget helt specielt. Hun kunne mærke det med det samme.

Blev droppet tre måneder før brylluppet - her er hendes fantastiske hævn
Blev droppet tre måneder før brylluppet - her er hendes fantastiske hævn

- Jeg har altid haft en tro på kærligheden, vidst at den findes derude og har ventet på mig. Jeg har bare ikke oplevet den før nu. Men jeg ved ikke… Det er bare virkelig mærkeligt, nu hvor jeg tænker over det bagefter. Vi sad og kiggede på hinanden et par stationer, og det føltes bare så intensivt, fortæller hun til Lovestory.nu.

En intensiv følelse, og ingen af dem havde sagt et ord til den anden.

- Vi sagde ingenting. Vi sad bare og kiggede på hinanden. Det var virkelig ikke som noget andet. Det er svært at beskrive.

Efter et par stationer skulle Felix af toget, og lige da han skulle til at gå ud, vendte han sig mod Amandla og spurgte hende, hvad hun skulle senere. Amandla blev så forfjamsket, at hun blot fik mumlet, at hun var på vej ud på landet. “Så tager vi den en anden dag”, svarede Felix.

Undersøgelse: Så mange gange forelsker du dig i løbet af et liv
Undersøgelse: Så mange gange forelsker du dig i løbet af et liv

Da den værste forfjamskelse havde lagt sig, kom Amandla i tanker om, at chancerne for at se den unge ridder igen, var minimale.

- Jeg vidste ikke hvad han hed eller noget. Jeg havde jo aldrig set ham før. Jeg blev så rød i hovedet bagefter - helt som en tomat. Jeg tænkte, at der var noget med ham. Det føltes som at det var meningen - at hvis vi ikke havde fået øje på hinanden dér, så havde vi set hinanden en anden gang.

Hun begyndte at spekulere på, hvordan hun dog skulle få kontakt til ham igen. Skulle hun efterlyse ham i avisen? Det blev det ikke til. Men så gjorde hun noget, der skulle ændre de tos liv.

Hun satte sig for at efterlyse ham i en Facebook-gruppe.

- Det føltes virkelig pinligt. Super stalker-agtigt!

Sådan så hendes efterlysning ud:

Hun modtog adskillige billeder af unge mænd, der passede nogenlunde på hendes beskrivelse, men ingen af Felix. Men pludselig fik hun en besked i indbakken. Det var en middagsinvitation fra Felix’ bedste vens kones søster. De skulle spise middag samme søndag og Felix skulle med.

- Jeg har aldrig været så nervøs i hele mit liv. Jeg kunne ikke sove, og jeg troede, at jeg skulle komme til at kaste op, hvis jeg tog derhen, fortæller Amandla.

Men hun besluttede sig alligevel for at trodse nervøsiteten og tog af sted.

9 grunde til, at andre bliver forelsket i dig
9 grunde til, at andre bliver forelsket i dig

- Alle var så søde, men jeg kunne ikke nyde det på nogen måde. Det var som at være teenager igen. Jeg turde næsten ikke se på Felix, og jeg følte, at alt jeg sagde var super fjoget. Det var virkelig ungdomsfnidret.

Felix var af en anden opfattelse, for da middagen var slut, spurgte han, om Amandla ville med på en koreansk karaokebar - kun de to.

- Så løsnede det op, og vi kunne snakke sammen, for nu var der ikke noget publikum. Vi snakkede hele natten. Det var virkelig helt perfekt.

Amandla havde ikke haft noget at være nervøs for, for Felix blev så betaget af hende, at han blev i byen i nogle ekstra dage, så de kunne lære hinanden at kende. Til sidst var han dog nødt til at tage hjem til Småland, hvor han boede.

Som afskedsgave fik han en en trane af papir som Amandla selv havde foldet. Inde i den havde hun skrevet et lille digt med de ord hun ikke turde sige højt.

Efter et stykke tid modtog hun et brev fra Felix. Med brevet var der en cd med hendes navn på.

Verdens længste date? Har været i gang siden august
Verdens længste date? Har været i gang siden august

- Det var det mest romantiske nogen nogensinde har gjort. Han er musiker og havde lavet en kærlighedssang af mit digt. Jeg sad bare og græd, da jeg fik den.

Så begyndte en heftig brevveksling mellem de to turtelduer, og ikke lang tid efter flyttede Felix hjem til Amandla i Stockholm. I december blev de forlovet.

- Det er det smukkeste jeg nogensinde har oplevet. Det er virkelig som om, vi har mødt hinanden i et andet liv. Vi har ikke kendt hinanden længe, men samtidig føles det som, at vi har kendt hinanden i flere verdener. Vi er så utroligt ens på alle møder, og vi har det virkelig sjovt sammen. Samtidig kan vi lave en masse kreative ting, og vi plejer at arbejde både sammen og hver for sig.

De to kreative sjæle har tilsyneladende brug for mere plads end en lejlighed i Stockholm kan byde på. Derfor har de været på tur rundt i Sverige for at finde en fælles rede, hvor de kan arbejde med deres passioner - tekstilhåndværk, tøj, metal, træ og musik.

Nu har de to elskende fundet et hus i en lille by i det skovfyldte Dalsland, hvor de kan nyde hinanden.

Se, dét var en kærlighedshistorie, der kan få én til at tro på kærlighed ved første blik.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Deres klage kostede Google...
bt.dk
Øjenskade hæmmede modstanderen - og...
bt.dk
Sofie Linde har født: Se det søde...
bt.dk
Her er vinderen af børnenes MGP
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx