Af Sebastian Kirk - 02/11-17 19:09; Opdateret: 02/11-17 19:30

Ond prank: T-shirten fra hans eks betyder IKKE 'jeg elsker dig'Ond prank: T-shirten fra hans eks betyder IKKE 'jeg elsker dig'

Brug lige Google næste gang...

storybild

Hvis han bare lige havde brugt Google, ville han være klar over, at det var en lidt ond spøg.

Men manden i billedet herunder stolede på sin kæreste, da hun forærede ham en hvid t-shirt med ordet 'bhenchod' på og fortalte ham, at det betyder 'jeg elsker dig'.

Hvis der sidder nogle og læser med, som forstår punjabisk, har de nok allerede fanget joken. Til alle andre kan vi fortælle, at kæresten løj.

'Jeg spurgte ham, om han vidste, hvad hans trøje betød, og han sagde, at han havde fået den af sin ekskæreste, som fortalte ham, at det betyder 'jeg elsker dig' - og det synes jeg er smukt,' skriver Twitter-brugeren brohsen, der har delt billedet af den stakkels fyr.

'Bhenchod' kan oversættes til noget i retningen af 'den, der knepper sin søster'. Eller mere mundret: 'Søsterknepper'. Og det faktum er der mange, der har en fest over på Twitter.

'Hvor sødt, at han aldrig gad tjekke, hvad det betyder,' skriver en bruger.

'Spørg ham, om han er en Targaryen,' skriver brugeren Vishal med referance til 'Game of Thrones'-familien, der har bedrevet incest i hundredvis af år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor: Disse sange synger...
bt.dk
Politifolk dømt: Blev bestukket af...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Ny aftale: Døende patienter får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx