Af Simone Augusta Lundt - 21/07-17 19:04

Jessie troede hun havde hele flyrækken for sig selv: Så blev hun grumt overrasketJessie troede hun havde hele flyrækken for sig selv: Så blev hun grumt overrasket

Twitterbrugeren Jessie Char troede, at hendes flytur ville blive lidt rarere end normalt. De to sæder ved siden af hende var nemlig tomme, da hun satte sig til rette. Men hurtigt blev historien en helt anden.

storybild

Modelfoto.

'Mine to favorit mennesker at sidde ved siden af på et fly,' skrev Jessie Char på Twitter til et billede af to tomme flysæder. På den måde fik hun hele rækken for sig selv.


Men lidt senere skrev hun ud til sine følgere på Twitter 'I gætter aldrig hvad der så skete'. Lykken var nemlig meget kort, da en uventet gæst kom snigende frem.


Jessie Char skriver om billedet, at det var et rent mareridt. Passageren bag hende med de bare fødder valgte også at skubbe vinduet op med fødderne. Personen ville åbenbart gerne have det åbent.

Billederne og 'twitter-historien' er senere gået viralt på de sociale medier med over 29.000 likes og næsten 6.000 delinger. Flere har også delt deres skrækhistorier.Eric Clarkson blev inspireret af Jessa Chars billede, og fiflede med billederedigeringsværktøj for at lave det her tweet:


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er den overraskende sandhed om...
bt.dk
Ingen opdagede, hvem der OGSÅ vinkede...
bt.dk
Mary fik Frederik til at græde: Læs...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx