Af David Andersen - 17/10-17 10:55; Opdateret: 17/10-17 16:35

Dit stjernetegn afslører: Er du super flink eller et røvhul?Dit stjernetegn afslører: Er du super flink eller et røvhul?

Hvis man tror på astrologi, kan man lære noget vigtigt om sig selv her.

storybild

I astrologiens verden tror man på, at menneskets skæbne er beseglet af, hvordan stjerner og planeter stod, da man kom til verden. Og mange tror også, at det i vid udstrækning præger ens personlighed.

Hjemmesiden Thought Catalog har på den baggrund undersøgt (eller frit fundet på - hvem ved?) hvor flinke vi er baseret på vores stjernetegn.

Dommen lyder som følger:

Tvillingen:

Den mest ægte personlighed af alle stjernetegn. De accepterer folk for dem, de er. De uddeler tilgivelse som slik. Og de deler deres penge og tid med dem, som har mest brug for det.

Løven:

Løver er uskyldige ligesom børn. De er flinke og ærlige. De tror det bedste om folk. Når de elsker, elsker de med hele hjertet.

Vægten:

Det mest fredelige stjernetegn. De ønsker, at alle omkring dem er glade og klarer sig godt. De gør også alt for at hjælpe. Det negative er, at de er ubeslutsomme og hader konfrontationer. Det kan ind imellem gøre dem til røvhuller, fordi de ikke fortæller folk den barske sandhed.

Skytten:

Lever i nuet. De får det bedste ud af det, de har. De er optimister, og kan altid få øje på lys i mørket. Deres ubekymrede natur gør dem nemme at elske.

Fiskene:

Fisk er empatiske. De føler andres smerte, som var det deres egen. De lader sig styre af deres følelser, og har en særligt god fantasi.

Vandmanden:

De er retfærdighedens stemme. De er også nede på jorden, og det er aldrig spild af tid at hænge ud med dem. Det eneste negative er, at de kan finde på at skifte mening uden videre, og kan gøre andre mennesker usikre på, hvor de egentlig står i livet.

Krebsen:

Krebse er omsorgsfulde. De viser andre, hvor meget de betyder for dem, og overøser dem med uendelig kærlighed. Deres behov for intimitet kan dog være overvældende, især hvis de forlanger kærlighed fra emotionelt lukkede mennesker.

Tyren:

Er utroigt gode til at lade andre mennesker være sig selv og takle deres problemer. Men de kan ofte sammenligne sig selv for meget med andre, og glemme skønheden i individet.

Stenbukken:

Giver aldrig op på folk. Men de er også stædige, især når det handler om religion, politik og livet generelt. Deres diskussionslyst kan bringe dem selv og andre i negative og stressende situationer.

Jomfruen:

Har deres egne måder at gøre tingene på. Alt skal være perfekt, og det gør dem svære at imponere og gøre tilfredse. De søger mening med tingene, hvilket kan fremprovokere deres insisterende og analytiske personlighed.

Vædderen:

Stjernetegnets helt store røvhul, fordi de er brutalt ærlige. De siger tingene, som de ser dem - og til folks åbne ansigt. Det kan være svært at sluge, men til gengæld ved man altid, hvor man har dem.

Skorpionen:

Skorpioner ved, hvad de vil have, og går efter det uanset konsekvensen. Det skader ofte deres omgivelser. De bruger også deres magt til at påvirke andres beslutninger. De tænker altid på sig selv først og andre sekundært.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vennen ville besøge Schumacher: Fik...
bt.dk
Kammeradvokaten afslører om Stein...
bt.dk
Sikker sejr til Randers: Brandvarm...
bt.dk
12-årig dreng stjal sin mors...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx