Af Katrine Frederikke Wandrup - 25/09-17 11:10

Gav sine kreditkortoplysninger for at få en date: Hvad fanden har du købt?Gav sine kreditkortoplysninger for at få en date: Hvad fanden har du købt?

Dét kom han til at fortryde.

storybild

(Billede: Privat foto)

Nogle mænd tror, de kan købe kvinder for penge. Også selvom selvsamme kvinde tidligere har afvist at gå på date med dem.

Det oplevede twitterbrugeren Leagan fra Texas, USA, på egen krop, hvis man skal tro hendes seneste opslag på Twitter.

Her deler hun nemlig to screenshots af sms'er fra en mand, der deler et billede af sit kreditkort med alle oplysningerne frit fremme med hende.

Til billedet af kortet skriver han: 'Jeg vil have, du køber noget,' og lige efter billederne 'Bare i tilfælde af, at du får brug for noget. Hvad som helst.'

Leagan virker umiddelbart som om, hun har svært ved at forstå det, for hun svarer manden: 'Vent, hvad?,' hvortil manden svarer: 'Hvad end dit hjerte drømmer om.'

Den unge kvinde valgte at tage manden på ordet og udnyttede den mærkelige situation til at købe noget.

Men det var åbenbart ikke lige det, manden havde regnet med. Han sender nemlig et screenshot af sin mailindbakke til Leagan, hvor man kan se, at han har fået en tilmeldingsmail fra 'Jungle Jumps'.

'Babe, hvad er det her?,' skriver han til hende, hvortil hun svarer: 'Du sagde hvad som helst, ikke?'

Ret hurtigt fortryder manden tilsyneladende at have delt sine kreditkortoplysninger, for kort efter får han endnu en mail, som er en ordrebekræftelse fra Jungle Jumps.

'Har du lige købt en fucking hoppeborg?,' skriver han.

Og ja, det er netop det, Leagan har købt. På Twitter inviterer hun nu alle sine venner til at komme forbi og indvie sit køb med teksten: 'I er alle inviterede til min hoppeborgsfest, der er finansieret af en fyr, som sendte mig sine kreditkortoplysninger efter jeg sagde nej til en date.'

Tweetet har i skrivende stund fået næsten 233.000 likes og omkring 73.000 retweets, og langt de fleste kommentarer er positive og mange vil gerne med til festen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

10-årige Johanne svækkes dag for dag:...
bt.dk
Annette Heick: Gør mig den tjeneste...
bt.dk
Psykolog hører tit disse ord fra...
bt.dk
Menneskejagt på farlig øksemand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx