Af Sebastian Kirk - 06/09-17 07:14

Her er den: Historiens VÆRSTE Tinder-dateHer er den: Historiens VÆRSTE Tinder-date

En mand beder nu internettet om hjælp, efter han fornylig var på det, der må være den værste Tinder-date nogensinde.

storybild

Har du nogensinde prøvet at være på en dårlig date, du ikke kunne slippe væk fra? Nej. Det har du ikke - i hvert fald ikke i forhold til Liam Smyth.

Den britiske mand var for nylig på en date så forfærdelig, at han efterfølgende har set sig nødsaget til at oprette en crowdfunding-side for at få udbedret de skader, der skete i hans hjem den aften.

Det hele startede, da Liam matchede med en sød pige på Tinder og tog ud for at spise med hende.

- Vi havde en dejlig aften og nød hinandens selskab rigtig meget. Efter vores middag tog vi hjem til mig for at drikke en flaske vin og se en Scientology-dokumentar sammen, skriver Liam Smyth.

Og det gik sådan set fint nok - indtil pigen skulle på toilettet. Efter et stykke tid vendte hun nemlig tilbage med et 'panisk blik' i øjet og en pinlig historie at fortælle.

- “Jeg tog ud på dit toilet for at lave pølser,” fortalte hun mig. “Og den ville ikke skylle ud. Jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det her, men jeg gik i panik.” Hun fortsatte: “Jeg rakte ned efter lorten i kummen, pakkede den ind i toiletpapir og smed den ud af vinduet”, beretter Liam Smyth.

Han lader til at være en ganske overbærende mand, for hans reaktion var, at de bare gik ud i haven for at rydde op, og at de efterfølgende kunne lade som om, det aldrig var hændt. Men så nemt var det selvfølgelig ikke.

Vinduet i Liam Smyths badeværelse kan nemlig kun åbnes en smule i toppen, og bag det vindue er endnu et vindue, som slet ikke kan åbne. Dermed lå den omtalte pølle i et hulrum mellem de to vinduer - og her ville den sandsynligvis ligge og lugte i ugevis, hvis de ikke gjorde noget ved det.

Vinduet i Liam Smyths badeværelse kan kun åbne i toppen. Bag det er der et andet vindue, som slet ikke kan åbne, så hans dates pølle røg ind i mellemrummet mellem de to vinduer.

 

Liam var klar til at smadre ruden, men hans date havde en 'bedre' idé. Hun er nemlig amatørgymnast, så hun mente godt, hun kunne klemme sig ned mellem de to vinduer og samle op efter sig selv. Så det gjorde hun.

- Hun kravlede ind med hovedet først efter sin egen lort, rakte dybt ned i vinduet, samlede den op og smed den ud over kanten og ned i toilettet, hvorfra den kom. Hun bad mig hjælpe hende med at komme ud, så jeg greb fat om livet på hende og trak til. Men hun sad fast. Helt fast. Uanset hvor meget vi prøvede, kunne jeg ikke få hende ud, forklarer Liam Smyth.

Liam Smyths date sad fast mellem de to vinduer og kunne ikke komme ud.

 

Han kunne kun se en løsning på problemet: at hente professionel hjælp. Så han ringede efter brandvæsenet, som var på stedet inden for få minutter. Efter et kvarter havde de fået brækket vinduet op og bragt Liams date i sikkerhed.

Og det bringer os tilbage til den føromtalte crowdfunding-side. Det vil nemlig koste Liam mere end 2.500 kroner (hans budget for en hel måned) at få repareret vinduet.

- Derfor beder jeg internettet om hjælp. Hvis folk vil donere bare et par pund for at hjælpe mig, vil jeg være evigt taknemmelig. Hvis vinduet ikke bliver repareret, vil min udlejer sandsynligvis slå mig ihjel, så I vil bogstaveligt talt hjælpe med at redde mit liv, som Liam Smyth skriver.

Der måtte professionelle til for at få den stakkels kvinde ud. Hun er i god behold, men det er vinduet ikke.

 

Han havde sat et mål på 200 pund (1.600 kroner), og det er for længst blevet nået. I de syv timer, siden har været aktiv, har mere end 100 mennesker i skrivende stund samlet næsten 800 pund (6.500 kroner) ind, så den stakkels mand kan få repareret sit vindue.

Han understreger i øvrigt, at såfremt målet skulle blive nået, så vil han donere alt overskud 50/50 til to godgørende formål: Toilet Twinning, som er en organisation, der hjælper med at skaffe toiletter til folk i udviklingslande, og til en organisation, der støtter brandfolk økonomisk, psykisk og fysisk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny tendens inden for dating? Jeg går...
bt.dk
Irina efter bruddet: Sådan er...
bt.dk
Mulig personpåkørsel: Flere toge...
bt.dk
Tidligere Riis-stjerne indrømmer for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx