Af - 12/12-16 20:32

LISTE: 9 afgørende tegn, du ALDRIG må ignorere i begyndelsen af et forholdLISTE: 9 afgørende tegn, du ALDRIG må ignorere i begyndelsen af et forhold

Selv om starten af et forhold kan føles som en dans på roser, er det en rigtig god idé at holde øje med disse tegn.

Bildstrecke im Grossformat »
Betyder du mindre end en telefon? Så er det et godt tegn på, at du måske skal til at overveje, om du vil bruge tid sammen med en person, der hellere vil skrive med sine venner end at være sammen med dig. Har du svært ved at få din flirt til at introducere dig for vennerne, kan det måske betyde, at de ikke helt må få noget at vide om dig, og at du derfor ikke er med i langtidsplanerne. Hvis I har datet i et stykke tid, og din flirt stadig ikke kan huske din mors navn, eller hvor du har gået i skole, tyder det på, at du nok ikke bliver lyttet til. Får du aldrig noget at vide om tidligere forhold, venner, familie, jobs og lignende, kan det være et tegn på, at du ikke er betroet. Prøv først at spørge ind til de her ting, men hvis du stadig ikke får noget svar, kan det være på tide at overveje forholdets fremtid. Det kan være sjovt at tage en grineren selfie en gang imellem, men det kan nemt tage overhånd, hvis hvert et øjeblik skal dokumenteres med et billede af personen selv. Det er et dårligt tegn, hvis din flirt lever af anerkendelse på de sociale medier og ikke kan nøjes med dine søde komplimenter. Det kan godt være svært at tage store beslutninger, og det er altid rart at få hjælp fra sine venner eller forældre, når man skal bestemme sig for noget vigtigt. Men kræver personen konstant at få hjælp til at tage selv de mindste beslutninger, viser det måske manglende modenhed - noget, der er ret så vigtigt i et forhold. Må du hele tiden høre på nedgørende historier om tidligere kærester, er det tegn på respektløshed fra din flirt. På den ene side er det generelt dårlig stil at svine folk til bag deres ryg. På den anden side har alle de tidligere kærester det til fælles, at din flirt har været sammen med dem og derfor selv har været omdrejningspunktet i mange af de fæle historier. Der vil altid være irritation og dårlig stemning på et eller andet tidspunkt i et forhold. Men overskygger de mange kritiske kommentarer de søde komplimenter, er forholdet måske ikke besværret værd. Aner du ikke, hvor alle de penge, din flirt bruger på 'pagne og Apple-gear, kommer fra, er det et okay dårligt tegn for forholdet. Der måske tale om, at mor og far stadig sponsorerer byturene, hvilket ikke viser andet end umodenhed. Er der på den anden side tale om et hav af sms-lån, er det nok på tide, at du skynder dig væk i en fart.

Starten på ethvert forhold er fyldt med spænding og vilde følelser. Man render sammen rundt i en kærlighedsrus uden lige og lægger måske ikke specielt meget i små, irriterende deltajer i den andens opførsel.

Men det kan være nok så vigtigt at holde øje med, om din flirt egentlig er en person, du kan se dig selv sammen med på længere sigt.

LISTE: 5 ting, der får folk til at ELSKE dig
LISTE: 5 ting, der får folk til at ELSKE dig

Er du ikke lige trådt ind i et forhold, kan tegnene måske hjælpe dig til at se, hvor det gik galt i tidligere forhold.

LISTE: 5 ting, der får folk til at HADE dig
LISTE: 5 ting, der får folk til at HADE dig

Se tegnene, du skal holde øje med, i galleriet øverst i artiklen.

LISTE: Disse stjernetegn havde mest sex i 2016
LISTE: Disse stjernetegn havde mest sex i 2016

H/T Elite Daily.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tv-kendis skal skilles: 'Det kommer...
bt.dk
Bill Gates fortæller detaljer fra sit...
bt.dk
Mand død efter redningsaktion i Nordsøen
bt.dk
Laudrup om afdød Brøndby-borgmester:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx