Af Nadia Guldbæk Welch - 27/11-17 20:35

21-årige Sophia hitter på Instagram - én ting skiller vandene21-årige Sophia hitter på Instagram - én ting skiller vandene

Folk elsker en særlig detalje i hendes ansigt.

storybild

Sophia Hadjipanteli er model, og hendes øjenbryn er blevet hendes varemærke.

Den 21-årige Instagram-model Sophia Hadjipanteli er blevet en yderst populær kvinde, og det skyldes særligt én detalje ved hendes ansigt.For hvor mange andre kvinder vælger at plukke deres øjenbryn, har hun valgt at lade dem være, som de er.

Noget, hun fortalte om i et interview med Harpers Bazar for halvanden måned siden, og efterfølgende er hendes skare af følgere vokset og vokset.Det samme er antallet af kommentarer på hendes billeder, afslører hun i en video på sin YouTube-kanal.

LÆS OGSÅ: Lokoføreren Lars delte billede af sin madpakke: Og så gik det helt amok på Facebook

Nogle gange kan et Instagram-opslag få 500 negative kommentarer, og det kommer ikke bag på hende, at det er noget, folk har en holdning til.

For det mener hun i og for sig er helt fint.

»Jeg forventede det på en måde (at folk reagerede, red.). Jeg er ikke immun overfor det faktum, at ikke alle er glade for sammenvoksede øjenbryn, så jeg vil ikke lade som om, jeg bliver svinet til uden grund. Folk har præferencer, og det er ikke problemet. Problemet er, at folk nu til dags ikke ved, hvordan man skal opføre sig, hvis man er uenig uanset om det er politik, noget socialt eller at udtrykke deres tanker. De ved ikke, hvordan de skal udtrykke sig med respekt. Jeg har meget mere respekt for dem, der taler pænt, når de skriver, de ikke er enige med mig, fremfor dem der tror, de kan opføre sig intimiderende, og at jeg så ændrer mig,« siger Sophia Hadjipanteli, der i skrivende stund har 122.000 følgere på Instagram, i videoen.

LÆS OGSÅ: Fra i dag kan du ikke længere købe denne vare i Netto og Bilka

I interviewet med Harpers Bazar fortæller hun, at hun ikke deler så mange billeder af sig selv for at folk skal komplimentere hendes øjenbryn, som har gjort hende kendt på de sociale medier.

I wonder if @watrboy has written his paper yet

Et opslag delt af Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) den

Hun gør det, fordi hun vil vise folk, at der er forskellige måder at være smuk på, og at det er okay at have forskellige præferencer.

»Personligt synes jeg, at mit ansigt ser bedre ud på denne måde. Nogle er uenige, og det er helt cool,« sagde hun tilbage i september.

Og i sin YouTube-video understreger hun, at hun er glad for, at have en ting ved sig selv der er speciel, ligesom hun på Instagram bruger hashtagget #UnibrowMovement.LÆS OGSÅ: Harrys vilde forlovelsesring: Koster mindst en halv million - én detalje gør den uvurderlig

Sophia Hadjipanteli, der til dagligt studerer marketing, understreger at hendes nuværende udseende ikke skal definere hende som person, og hun afviser heller ikke, at hun om fem år er i en ny fase, hvor hun eksempelvis plukker sine øjenbryn.

Den 21-årige kvinde understreger også, at hun udover de mange negative kommentarer også får rigtig mange beskeder fra folk, der finder hende inspirerende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk festival storhyldes i udlandet:...
bt.dk
Træt af knallertkørsel: Mand skyder...
bt.dk
Alvorligt færdselsuheld: Flere...
bt.dk
Linse er klar med et helt nyt program...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx