Af - 06/06-17 15:53

10 typer personer, som du ALDRIG skal stole på10 typer personer, som du ALDRIG skal stole på

Kender du nogen, der gør noget af dette? Så flygt!

Bildstrecke im Grossformat »
Her er de syv typer, du skal igennem før du finder den eneste ene. Alle typerne skal kunne findes i udgaver af begge køn. De er uhyggeligt pæne at se på, og til at begynde med tror du måske egentlig, at de er rimelig skarpe, men når du først introducerer dem til en af dine mere intelligente venner, så ser du at den er gal. Der er INGEN hjemme på øverste etage. Lektionen er, at ægte skønhed kommer indefra. Livet er hårdt, og der bliver røget en del joints hver dag i den kæmpestore lejlighed som er købt med forældrenes penge. Men når du selv skal på arbejde hver dag, så bliver du bare mødt af et dybt suk ovre fra dynen. Lektionen er: Du vil afsky en, der ikke arbejder lige så hårdt som du selv gør. De får dig til at føle dig som det frækkeste menneske i hele verden, og du tror til at begynde med, at de blot er charmerende, når de påtaler dine mindre heldige sider, men pludselig går det op for dig, at de bare prøver at holde dig nede. Lektion: Røvhuller er ikke charmerende, de sutter bare. Den skøre type, der lever en plaget tilværelse. Du kan måske redde ham eller hende, så er du sikker på, at det nok skal ende med at blive jer to. Du dropper vennerne og dine egne interesser kun for at fokusere på sin skat, der skal frelses. Lad nu være med at spilde seks måneder på det. Lektion: Nogle mennesker kan ikke reddes. Lige meget, hvor meget du end måtte ønske det. Lesson learned: You cant always rescue someone, no matter how much you wish you could. Hvem kender ikke promoteren eller dj'en, som alle vil være venner med? De kan skaffe dig ind til de rigtige fester og har det sjovt over en bred kam. Men festen stopper på et tidspunkt. Lektion: Festen stopper på et tidspunkt, og det skal også holde i hverdagen. Meget lige som med kunstnerkæresten, der har røven fuld af penge, så lever den flade kunstnerkæreste et bohemelive uden fast arbejde. Det er bare dig, der betaler regningerne. Lektionen om den flade kunstnerkæresten: Du bliver nødt til at skabe noget for at kunne kalde dig kunstner. Ellers er du bare en selvherlig stener med et sløjt alibi som kunstner. Den dramatiske kæreste giver dig en god portion drama i dit liv. Store skænderier bliver fulgt op med heftig sex. Det er let at komme til at forveksle dramaet med passion i forholdet. Her er lektionen: Kærlighed bygger på respekt, ikke på drama. På den anden side kan du lære en del om at have storslået sex - en egenskab, du kan drage nytte af i dine kommende forhold. Skribenten Zara råder dig til, at du skal holde hovedet koldt og ikke gå i panik, når dine venner stormer frem med deres forhold. Hvert af dine forhold lærer dig en ting eller to, der gør dig til en bedre kæreste, når du endelig finder frem til den rette.

I galleriet: 7 kæreste-typer, du skal droppe før du møder den eneste ene.

Vi kender alle typen: På overfladen er de søde, rare og fornuftige. Men jo mere, vi lærer dem at kende, jo mere finder vi ud af, at de er bindegale og på ingen måde til at stole på.

Her har vi samlet 10 karaktertræk, der skal få alle alarmer til at bimle og bamle og huske dig på, at du aldrig skal stole på personen - for så mærkelig har man simpelthen ikke lov til at være.

Ny undersøgelse: Disse to typer lyver mest
Ny undersøgelse: Disse to typer lyver mest

Folk, som kan se ét afsnit af en serie på Netflix, og så lægge sig til at sove

De er ikke almindelige. Alle ved, at det er umuligt.

Folk, som altid er pæne på billeder

De har tydeligvis en hemmelig pagt med satan.

Folk, som spiser wraps og durum sådan:

Sådan gør mennesker ikke.

Folk, som altid møder glade i skole og på arbejde

De skjuler noget. Noget frygteligt.

Folk, der går i UGG

Det er kun aliens, der har så skummel smag.

Folk, der ikke er kildne

Det er ikke din egen hud, det er en du har fundet!

8 typer kunder, som ekspedienter HADER
8 typer kunder, som ekspedienter HADER

Folk, der spiser sushi med kniv og gaffel

HVORFOR???

Folk, der ikke er på sociale medier

Du er simpelthen for shady til at vise dit liv frem på Facebook? Tjek.

Folk, der hænger toiletpapiret sådan her:

For sådan skal det ikke hænge. Forstå det så!

Folk, der siger 'stol på mig'

Hvilket man kun gør, når man har gang i en stor, fed løgn.

H/T: Lajkat.

LÆS OGSÅ: Kan du genkende dem? Her er de 8 fuldemands-typer til påskefrokosten

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx