Af Lars Dinesen - 16/12-17 17:39; Opdateret: 16/12-17 21:40

Model har fået pumpet to liter fedt i rumpen for at ligne Kim KardashianModel har fået pumpet to liter fedt i rumpen for at ligne Kim Kardashian

24-årig tidligere Versace-model har nu kun et mål. Hendes bagdel skal slå Kim Kardashian Wests.

storybild

Jennifer Pamplona.

Den 24-årige brasilianske model Jennifer Pamplona, der tidligere har lavet modelarbejde for den italienske modegigant Versace, har fået foretaget risikable plastikoperationer for at overgå sit idols mås.

Det skriver The Sun.

900 milliliter i hver balde. Det var, hvad den 24-årige model fra Sao Paolo i Brasilien tidligere på året fik en plastikkirurg til at udspile hendes endestykker med. Inden operationen havde otte læger nægtet at foretage operationen. Den var for risikabel, mente de. Derfor fik hun lavet den i Los Angeles i USA.

»Lægerne har spurgt mig, om jeg er bange for at dø på operationsbordet, men i min optik, så ville jeg bare dø lykkelig og smuk, hvis det skulle ske,« lyder det fra den 24-årige Jennifer, der også har medvirket i tv-programmer som 'The Plastics of Hollywood.'

Den unge model, skuespiller og forretningskvinde med eget kosmetikfirma har brugt godt tre millioner danske kroner på at få ændret sit udseende. Baldeforstørrelsen er da heller ikke den eneste ting på den tidligere models krop, der har været forbi plastikkirurgens skalpel. Jennifer fik allerede som 17-årig sin første brystoperation og siden har et yderligere udstyret hende med en bh-størrelse på 34D. Hun har fået fjernet fire ribben, en fedtsugning, en ny næse og fået foretaget flere operationer, der har fremhævet hendes kurver, ligesom forbilledet Kim Kardashian.

»Jeg har endelig fået min Kim Kardashian-mås. Nu ved jeg, hvordan det er at være smuk, og jeg kan sammenligne min rumpe med hendes, den er også massiv og storslået,« siger hun.

Operationen, som Jennifer Pamplona har gennemgået bliver kaldt for et 'brazilian butt lift,' er et indgreb, hvor man fjerner fedt fra ryg, mave, hofter og lår, som man derefter sprøjter ind i balderne. Overfor Woman's Health forklarer plastikkirurgen Matthew Schulman, der selv har foretaget flere operationer, at fedtet binder sig til det eksisterende fedt i rumpen.

Hele modellens rejse indenfor skønhedskirurgiens verden blev skudt i gang, da en ekskæreste mente, at hun var alt for tynd.

»Jeg er besat af min mås, det hele begyndte, da jeg var 17-år gammel. Jeg har altid været tynd, ulig de fleste brasilianere, der er kendt for at have former,« lyder det fra Jennifer Pamplona.

Jennifers mor var dog ikke begejstret for den risikable bagdelsforstørrelse. Hun græd, da hun så de blå mærker på modellens balder, fortæller den 24-årige. Herefter nægtede hun at tale med sin datter i to uger.

Nu er målet for den 24-årige model at blive et større fænomen end sit ikon.

»Jeg har brugt en masse penge på at blive Jennifer Pamplona, men jeg ser det ikke som en udgift, men snarere som en investering. Jeg vil blive mere berømt end Kim Kardashian.«

Her ses Jennifers bagdel inden operationen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

35.000 kunder dropper stort teleselskab
bt.dk
Emil er flyttet fra Jylland til...
bt.dk
Læge i desperat opråb: Løkke, du...
bt.dk
Lars Løkke i krig med avis i nat: Min...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx