Af Frida Marie Bertelsen - 31/10-17 09:19

Plus-model afslører: - Så let ændrer Photoshop dit sande jegPlus-model afslører: - Så let ændrer Photoshop dit sande jeg

En britisk blogger og plus-model ønsker at inspirere omverdenen til at være glad for deres kroppe. Det hyldes hun nu for.

storybild

(Billede: Callie Thorpe Instagram)

Den britiske blogger og plus-model Callie Thorpe er blevet hyldet på Instagram. Det skyldes et billede hun postede på sin profil, der afslører sandheden bag Photoshop. Billedet viser en markant og nærmest chokerende forskel på før og efter brugen af Photoshop.

Thorpe fortæller, at hun med Instagram-opslaget ønsker at inspirere folk til at være glade for deres kroppe og hvem de i sandhed er. Det skriver Mirror.

I et interview med WalesOnline fortæller hun:

'Der er da ikke noget at sige til, at kvinder er usikre på sig selv. I årevis har vi været udsat for perfekte retoucherede billeder. Diana og jeg vil gerne fortælle kvinder, at det er okay at have appelsinhud, strækmærker og maver der stikker lidt ud.'

Den anden model på billedet er Diana, der også selv er model for lingerie-mærket Curvy Kate. I samme interview fortæller hun:

'Vi lever i en falsk verden. Nu er det tid til at bringe den sande verden tilbage.'

Opslaget har nydt stor opbakning fra fans og fået mere end 18.000 likes på Instagram.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye dokumenter kommet frem: Kan...
bt.dk
FIFA vil udvide turnering: Er blevet...
bt.dk
Hollie forsøgte at redde kvinde, der...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx