Af Christian Hansen - 03/09-17 17:28

Slet ikke til at se: Denne kvinde er gravid i 8. månedSlet ikke til at se: Denne kvinde er gravid i 8. måned

En amerikansk fitnessmodel bliver kritiseret for at træne for meget, men nu tager hun til genmæle.

storybild

Sarah Stage er gravid i 32 uge på dette billede.

Selv om det måske ikke er til at se ved første øjekast, er 33-årige Sarah Stage faktisk gravid. I ottende måned. Det lader hendes krop bare ikke til at have opdaget. For den amerikanske model og Instagram-stjerne har stadig en helt utrolig flad mave.

Happy!#8monthspregnant @shannonlaurine

Et opslag delt af MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW (@sarahstage) den

Men hendes slanke figur er også genstand for vedvarende kritik fra mange af hendes følgere på Instagram. Her har flere stillet spørgsmål ved, om barnet kan have det godt i inde i maven, når Sarah Stage har opretholdt sine stramme træningspas indtil langt inde i graviditeten.

Nu har den 33-årige tilsyneladende fået nok. Til et af hendes seneste billeder kommenterer hun den kritik, som hun er blevet mødt med siden 2015, da hun kunne fremvise lignende billeder af en flad mave. Dengang var hun også gravid i ottende måned - dog med hendes første barn.

»Jeg er gravid i ottende måned, og jeg gør stadig det bedste, jeg kan, og det, jeg tror på, er sundest for barnet og mig selv. Der lader til STADIG at være en del forvirring og hårde, uvidende meninger omkring det at dyrke motion under graviditet, og nogle af jer tror, at det bringer barnet i fare. Lav jeres research, og i vil opdage, at træning under graviditet (med din læges accept) har mange fordele for mor og baby,« skriver Sarah Stage.

#31weeks baby is kicking like crazy !!

Et opslag delt af MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW (@sarahstage) den

I stedet for at kritisere hende og være bekymret for hende og barnet, opfordrer Sarah Stage til, at kvinder i højere grad bør støtte hinanden og deres valg for, hvordan de bedst kommer igennem de ni måneders graviditet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Årets hidtil dyreste hussalg: Så...
bt.dk
Situationen på det danske...
bt.dk
Midtjylland opgav guldet og har sat...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx