Af Webstud/AS - 09/04-17 17:04

LISTE: 13 ting der gør, at folk ikke kan lide digLISTE: 13 ting der gør, at folk ikke kan lide dig

Forskere fra hele verden har undersøgt, hvad der får folk til at kunne lide dig. Her er en liste over deres resultater.

Bildstrecke im Grossformat »
Nå, mig? Jamen jeg sidder såmænd bare lige og nyder en rugbrødsmad på min helt fantastisk smukke, moderne og ikke mindst instagramkorrekte tallerken. Jeg elsker bare mit blå guld. På en snefyldt søndag som denne er det vores alle sammens borgerlige pligt at uploade et snebillede på Instagram (eller andre sociale medier). I ved, det er jo vigtigt, at vi lige informerer dem, der ikke selv har vinduer, om vejrsituationen. Så blev det endelig fredag aften og dermed tid til at flashe dit #fredagsslik på insta! Og med slik mener jeg SELVFØLGELIG en skål vindruer eller andet frugt. Orkede du (heller) ikke lige træning i dag? No problem. Gør blot følgende: Tag et billede a la det her og skriv en tekst om, at du simpelthen valgte at lytte til din krop i dag - for du er nemlig ikke fanatisk med din træning! Selvom jeg har et 100 % afslappet og slet ikke hysterisk forhold til min sundhed, har jeg alligevel i dag fremtryllet dette virkelig lækre alternativ til de klassiske æbleskiver. De er både sukkerfrie, glutenfrie, laktosefrie, økologiske og RAW. Har du børn? Så husk altid at bruge de der flotte, pastelfarvede og ikke mindst unikke kort, så alle andre kan se, hvornår din guldklump er blevet 4 uger gammel, har fået sin første tand, spist æblemos eller slået sin første prut. Når jeg bliver lækkersulten, elsker jeg bare at gå i køkkenet og eksperimentere, indtil jeg får fremtryllet en dejlig (sund!!) snack. Kender I det? Du skal først finde et syltetøjsglas og fjerne mærkaten med sprit og knofedt. Derefter skal du skære 4-6 tynde skiver agurk (en kraftig smagsgiver, det ved vi alle jo) og finde et fint pastelfarvet papsugerør frem. Når du er i biografen, skal det selvfølgelig instagrammes. Her er det altid en god idé lige at fjerne snolderposen og andre helt forbudte ting, inden du tager billedet. En flaske vand er rigeligt! Har du sådan en dag, hvor du bare har brug for en masse likes? Så er hashtags vejen frem! Uanset hvad dit billede forestiller, kan du fylde teksten med tonsvis af hashtags. #æble #apple #frugt #fruit #sundhed #healthy #food #instafood #instagood #snack #sundtslik #øko #fitfamdk #mellemmåltid #foodie #healthychoice #foodpic #foodporn #inspiration #motivation #eatclean #fitfood #healthylifestyle #myweightloss #vægttab #fitliving Så har jeg fikset endnu en skøn konkurrence til jer! Du kan vinde dette fantastiske insta-kit: chiafrø, to moderigtige papsugerør, en nespresso-kapsel, et Bo Bedre-magasin fra 2012, en banan og en tom Georg Jensen-pose!

I galleriet øverst kan du se 11 VIRKELIG irriterende typer på Instagram

Der er mange faktorer i spil, når to mennesker mødes og skal beslutte, om de bryder sig om hinanden. Den amerikanske netavis Business Insider har samlet en liste over de ting, du måske gør, der gør det sværere for folk at lide dig.

LISTE: 10 ting KUN din far kan lære dig  - hvis du er fra Vestegnen
LISTE: 10 ting KUN din far kan lære dig - hvis du er fra Vestegnen


Du deler for mange billeder på Facebook

Hvis du dagligt opdaterer din Facebook-venneskare med billeder af din kæreste, din fætters nye bil eller det firben, du fotograferede på rejsen, kan det være en god idé at stoppe. En undersøgelse viser nemlig, at de mange billeder kan skade dine forhold.

via GIPHY

Gør du disse 5 ting? Så er DU problemet i jeres forhold
Gør du disse 5 ting? Så er DU problemet i jeres forhold

Du afslører noget meget personligt tidligt i jeres bekendtskab

Generelt kan folk bedst lide dem, som de har udvekslet fortrolige historier med, men det viser sig også, at for personlige informationer kan få dig til at virke usikker og blive mindre vellidt. Så hold private historier for dig selv - i hvert fald på første date.

via GIPHY

Dit profilbillede er for tæt på

Når du præsenterer dit udseende på sociale medier, er det smart med et billede, der viser dit ansigt. Det skal dog ikke tages for tæt på, viser forskning fra California Institute of Technology. Hvis billedet er taget en halv meter fra dit ansigt, kan du fremstå mindre troværdig, attraktiv og kompetent, end hvis det er taget længere væk.

via GIPHY

Folk der skjuler deres følelser

Mange mænd ved, at man ikke må vise for meget interesse, hvis man skal score en dame. Ikke desto mindre er det ikke en god idé helt at skjule sine følelser, da det kan virke indadvendt. Folk kan bedre lide dig, hvis dine følelser vises naturligt.

via GIPHY

Du har for mange - eller for få - Facebook-venner

Forskere fra Michigan University har undersøgt forholdet mellem Facebook-venner og popularitet. Folk med for mange venner lader til at fokusere for meget på Facebook og bliver venner med folk af desperation i stedet for popularitet, skrev holdet bag undersøgelsen, som dog slog fast, at folk med få venner er mindst vellidt.

via GIPHY

Du opfører dig for flinkt

Det giver god mening, at venlige mennesker er vellidte, men faktisk kan det være et kæmpe minus, hvis en person opfører sig FOR venligt.

via GIPHY

LISTE: Disse 6 ting forlænger mænds liv mest
LISTE: Disse 6 ting forlænger mænds liv mest

Din nervøsitet er tydelig


Lad aldrig de folk, du vil påvirke, se eller lugte dit sved. Forskning viser, at det sved, du udskiller, når du er nervøs, underbevidst kan påvirke hvor godt folk synes om dig.

via GIPHY

Når du ikke smiler

Du har hørt det før - smil til verden og den smiler til dig. Det er imidlertid stadig det bedste råd, Business Insider har gravet frem. Folk husker dig bedre, hvis du smiler - det er et genialt våben til at få folk til at kunne lide dig!

via GIPHY

LISTE: Her er de 20 FEDESTE ting ved at være fra Jylland
LISTE: Her er de 20 FEDESTE ting ved at være fra Jylland

Når du har et navn, der er svært at udtale

Den her er ret uretfærdig, men forskere fra blandt andre New York University har bevist, at komplicerede navne bliver vurderet mere negativt. Med andre ord; hvis du hedder noget a la Jakub Błaszczykowski, kan det være en god idé at opsøge en numerolog eller gifte dig til et bedre navn - hurtigst muligt!

via GIPHY

LISTE: Her er de nye film og serier på Netflix i marts
LISTE: Her er de nye film og serier på Netflix i marts


Når du ‘name-dropper’

Ligemeget om du har gået i skole med Kronprinsen eller spillet golf med Obama (ok, måske kunne det godt give lidt credit) viser undersøgelse fra University of Zurich, at det kan give bagslag, hvis du nævner forhold til kendte personer.

via GIPHY

LÆS OGSÅ: 10 ting som ALLE mænd gør, når ingen kigger

LÆS OGSÅ: Mænd går langt for bedre sex: Udsætter kønsdelene for bizar behandling

LÆS OGSÅ: 20 måder du kan gøre dig mere tiltrækkende for mænd

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nærmer sig podiet: Brølstærk Fuglsang...
bt.dk
Kongehuset deler billede indefra: Her...
bt.dk
Engelsk legende helt vild med...
bt.dk
Overvældende interesse for at se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx