Af Webstud/AS - 11/11-17 21:16

Amokka: Abeunge stjal kaffe fra turist - virkningen ramte som en hammerAmokka: Abeunge stjal kaffe fra turist - virkningen ramte som en hammer

En abe stjal en kop kaffe fra en turist og fik sig en lærestreg, der nær havde kostet den livet.

storybild

(Billede: Facebook/Khon Rak Ling Hua Jai Kraeng)

En tørstig tyv fik sig et chok efter at have stjålet og efterfølgende drukket en kop kaffe fra en turist. Tyven var nemlig en abe på kun seks måneder, og dens lille krop kunne ikke klare koffeinmængden. Heldigvis var hjælpen nær, skriver Mirror.

Den langfingrede makakabe hoppede op på en turists motorcykel i den thailandske hovedstad Bangkok, snuppede kaffen ud af hans hånd og bundede bryggen. Herefter sprang den ned, men kollapsede kort efter til skræk for forbipasserende.

LÆS OGSÅ: Husker du Michael Jacksons abe Bubbles? Her er han i dag

Vakse borgere skyndte sig at kontakte en dyrlæge, som hurtigt kunne give førstehjælp til aben i form af en saltopløsning med kulstof, der modvirkede koffeins effekt.

LÆS OGSÅ: TV: Se abe gå amok over uretfærdig behandling

Det varede dog alligevel 10 timer, før den uheldige kaffenarkoman vågnede op fra sin tåge.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe efterligner en uartig abe - og alle elsker det

Her ligger hanaben fredfyldt og hviler sig, efter virkningen fra det opvikkende stof aftog. Så snart ungen igen havde energi igen, blev den sluppet løs i naturen.

LÆS OGSÅ: TV: Sjælden abe ser verden for første gang

Makakaben er i sig selv en ilter primatart, så den behøver ikke koffein for at være på toppen. Her kan du se, hvordan en makakabe kan se ud i vågen tilstand:

 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx