Af - 30/01-17 19:54

Forbudt for børn: Mor sendte upassende sygemelding til søns skoleForbudt for børn: Mor sendte upassende sygemelding til søns skole

Hvorfor foreslår 'autocorrect' overhovedet sådan noget?

storybild

En britisk mors besked til skolen er kommet på alles læber i Storbritannien efter at hun lavet en upassende brøler, da hun skulle sygemelde sin 11-årige søn Louis, der havde fået en allergisk reaktion efter en tandlægebehandling.

Det skriver britiske Mirror.

Den 44-årige mor Angela Kovacs fra Lancashire i Storbritannien skulle i al hast skrive til sin søn Louis' skole for at fortælle dem, at hun ville holde ham hjemme tirsdag formiddag i sidste uge, men beskeden til skolen blev alt andet end børnevenlig, da morens iphone pludselig spændte ben ved at blive mere end almindeligt upassende med ordbogens stavekontrol, den såkaldte 'autocorrect.' I stedet for at skrive det, der skulle have været en simpel besked, så ændrede telefonens ordbog et enkelt ord, der ændrede hele meningen med beskeden.

Hun havde få ønsker til datterens kage - det kunne ikke gå mere galt
Hun havde få ønsker til datterens kage - det kunne ikke gå mere galt

Der skulle have stået: 'I'm keeping him off,' der betyder 'Jeg holder ham hjemme.' I stedet kunne lærerne på skolen læse indledningen til sætningen som 'I'm jerking him off,' hvilket på dansk løst kan oversættes til 'Jeg river ham af.' Herefter forsatte beretningen om, hvordan hun blev nødt til at holde øje med ham og give ham antihistaminer efter et indgreb hos tandlægen, hvor den 11-årige dreng havde fået trukket en tand ud dagen i forvejen.

- Jeg har aldrig været så pinligt berørt. Jeg stressede rundt for at se til ham, så jeg fik ikke set nærmere på det, jeg havde skrevet, siger hun overfor Mirror og forsætter:

- Jeg var sønderknust og skrev hurtigt tilbage, hvor jeg gav 'autocorrect' skylden sammen med mine fede tommelfingre.

Har du sort humor? Så er du måske klogere end dine venner
Har du sort humor? Så er du måske klogere end dine venner

Skolen havde imidlertidig allerede svaret tilbage, at det var helt fint. Uheldigvis var det helt ovre med den udglattende besked. Om torsdagen skulle Angela nemlig til forældremøde på skolen, hvor hun skulle stå ansigt til ansigt med den lærer, som hun havde sendt den upassende email til.

- Jeg gruede for det, men jeg tror, at de alle sammen havde grinet lidt af det, jeg havde gjort, siger Angela Kovacs og forsætter:

- Der er en del folk, der har spurgtt, hvor ordet 'jerking' (rive af red.) overhovedet blev foreslået af min telefons ordbog, og det har jeg desværre ikke rigtig et svar på.

LÆS OGSÅ: Så gik det galt igen: Pludselig viste storskærmen porno for fuld skrue

LÆS OGSÅ: Folk er flade af grin: 18-årig fik VIRKELIG upassende kopholder i julegave af mor

LÆS OGSÅ: 11 hylende morsomme mor-beskeder

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Øjenskade hæmmede modstanderen - og...
bt.dk
Særlig hilsen vækker vrede i...
bt.dk
Far på barsel er nabo til...
bt.dk
Sofie Linde har født: Se det søde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx