Af - 15/03-17 16:42

Her er det frækkeste, du tør gøre i sengen - ifølge dit stjernetegnHer er det frækkeste, du tør gøre i sengen - ifølge dit stjernetegn

Er du kun til missionæren, eller går du full blown '50 Shades'?

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet: Disse stjernetegn scorer mest.

Hvad betyder dit stjernetegn for dine evner i sengen?

Ret meget, mener Thoughtcatalog.com, som tidligere har konsulteret stjernerne og fundet ud af, hvordan de forskellige stjernetegn adskiller sig fra hinanden.

De har kigget på, hvor frække vi tør være i sengen ud fra vores stjernetegn, og her er deres konklusion:

Vædderen: Vil prøve alt

Hvis der er én ting, vædderen hader, så er det uopfindsomhed. Sammen med dem skal du være klar til at udforske hele 'menukortet', ellers bliver du hurtigt smidt ud af sengen og erstattet med en anden.

Tyren: Freak - på egne vilkår

Så længe, det er tyren selv, der bestemmer, er de ret frække i sengen. Men partneren får dem ikke med på at prøve noget, medmindre det lykkes at overbevise dem om, at det i virkeligheden er deres egen idé.

LISTE: Disse stjernetegn havde mest sex i 2016
LISTE: Disse stjernetegn havde mest sex i 2016

Tvillingerne: Legesyg

Tvillinger er passionerede og legesyge elskere, som vil prøve alt undtagen de voldsomme ting. Lige så snart, det bliver aggressivt og seriøst, står de helt af.

Krebsen: Kærlig

Det er ikke krebsen, der foreslår avancerede sexlege og beskidt sex. De er kærlige og omsorgsfulde, og tænder på at partneren er ophidset. Derfor kan de overtales til partnerens lyster.

Løven: Ekshibitionist

Elsker at være i centrum, hvilket gør dem til den perfekte sexpartner. De driver af begær, og kan hurtigt få dig i ren ekstase med deres seksuelle fantasi og drivkraft.

Jomfruen: Perfektionist

Som navnet antyder, så er jomfruerne de dydige i sengen. Man får dem ikke med på de vilde eksperimenter, men til gengæld er de bedst af alle til de ting, som de accepterer at deltage i.

Vægten: Konservative

Deres force er deres personlighed i al almindelighed, som får folk til at sukke efter dem. Men i sengen er de ikke med på særligt meget, og kan kun med nød og næppe overtales til andet end almindeligt samleje.

Det siger dit stjernetegn om dine kysse-skills
Det siger dit stjernetegn om dine kysse-skills

Skorpionen: Dominerende

De kan være så egoistiske i sengen, at det kan være et decideret turn-off. Men hvis man formår at tæmme dem, byder de på en god kombination af sensuel og aggressiv sex.

Skytten: Det handler om bagdelen

Skytter er helt forelskede i bagindgangen. Lad det være en advarsel - eller gulerod - alt efter temperament.

Stenbukken: Snerpet

De har ingen interesse i noget som helst ud over normal sex. Man kan måske overtale dem til en lille smule ved at tale til deres konkurrence-gen. De vil jo gerne blære sig med de ting, de har lavet.

Vandmanden: Følsom

Vandmænd vil aldrig nogensinde gå med til bondagelege eller noget andet voldsomt. De er til gengæld meget gavmilde partnere, som tænker på din nydelse før deres egen.

Fiskene: Kreativ

De er gode til at tænke 'uden for boksen', når det kommer til sex. De er ikke overdrevent eksperimenterende, men er gode til det, de gør. Og så er Fiskene de bedste kyssere af alle stjernetegn.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Skægtrimmer trækkes tilbage - kan...
bt.dk
Ekspert om forældres kritik af...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx