Af - 28/01-17 13:20

Det siger din fødselsmåned om dit sexlivDet siger din fødselsmåned om dit sexliv

Amerikansk astrolog har undersøgt, hvad stjernerne siger om vores sexliv. Passer det på dig?

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet: Så glade er danskerne for sexlegetøj.

Astrologen Suzie Kerr Wright er en modig dame. Hun lægger nemlig hovedet på blokken, og fortæller os alle sammen, hvordan vi er i sengen - baseret på, hvilken måned vi er født i.

Umiddelbart lyder det nok skørt for mange, men på den anden side er der jo også dem, der tror på stjernetegn.

Her er hendes dom, og så kan man jo selv vurdere, om hun har ramt plet, eller det hele er en gang pjat:

Januar: Kinky.

Der bliver virkelig eksperimenteret i sengen. Mange fra januar virker ikke sådan, så folk bliver overraskede, når tøjet ryger af.

Februar: Eventyrlysten.

Der er meget passion i februar-mennesker, men man skal arbejde for at få det frem i dem. De er så travlt optaget af alle mulige store tanker, at man skal gøre sig umage for at bliver emotionelt forbundet med dem, men når det sker, så er der jackpot.

Marts: Vild med sex.

De elsker virkelig at bruge tid i sengen. Sex for dem er en meget intens og sammensmeltende oplevelse, fordi de giver partneren sig selv 100 procent. Det kan ofte være en direkte spirituel oplevelse at have sex med et marts-menneske.

April: Uafhængig.

Sex med April-mennesker er hot, intenst og meget passioneret, fordi de er styret af planeten Mars. De elsker dybt, men bliver ofte træt af partneren meget hurtigt.

Maj: Sensuel.

De sætter pris på komfort, varme og det sensuelle. De elsker selve akten sex, og vil helst gøre det på et silkelagen i et smukt lokale.

Juni: Nysgerrig.

Hvis du er født i juni, vil du prøve alle stillinger og vide alt om alt. Du er også et naturtalent til 'dirty talk', så det er bare med at komme i gang.

Juli: Tryghedsnarkoman.

Juli-mennesker skal være trygge ved deres partner, før de åbner op, men så den også fuld gas. De vil gøre alt for at tilfredsstille den anden, og plejer virkelig om deres partner.

August: Skrøbelig.

Du skal ikke fortælle dem, hvad de skal gøre i sengen, og deres egoer kan nemt bliver skadet. Alt efter deres oplevelser med deres partnere er de enten ekstremt selviske eller ekstremt gavmilde på lagenerne.

September: Kontrolleret.

September-børn er passionerede, men de har altid følelserne under kontrol. Derfor har de f.eks. svært ved at give slip og få orgasmer i sengen. Det tager lang tid for dem at blive trygge nok ved partneren til at dyrke sex med dem.

Oktober: Romantiker.

Det er ikke jordens mest passionerede personer i sengen, men de elsker romancen og det at forføre et andet menneske. Sex må gerne tage lang tid og så skal det bare drive af romantik.

November: Passioneret.

De er essensen af passion. De vil eje deres partner og have, at partneren ejer dem. Og så er de med på hvad som helst i sengen - om ikke andet så bare for at sige, at de har gjort det.

December: Kreativ.

Født sidst på året, men ikke tabt bag en vogn. De er meget kreative, og nyder avanceret sex som rollespil. Det kan knibe med at skabe dybere passion, men de har det altid sjovt i sengen.

Kilde: Cosmo.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael Laudrup er vild med...
bt.dk
Kan du genkende dig selv, mand? Så...
bt.dk
Wozniacki mister førstepladsen efter...
bt.dk
Danmarks sejeste 11-årige? Tobias er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx