Af Mick Allerup Jensen - 21/10-17 09:59; Opdateret: 21/10-17 10:22

God humor: Verdenskendt fastfoodkæde får nettet til at gå amok over sjov detaljeGod humor: Verdenskendt fastfoodkæde får nettet til at gå amok over sjov detalje

Fastfoodgiganten KFC har mange følgere på Twitter, men følger ikke mange tilbage. Men de, der bliver fulgt, er langt fra tilfældige personer. Det har Twitter-brugeren Edge opdaget.

storybild

(Billede: DAVID W CERNY)

Siden KFC blev grundlagt i 1930 af amerikaneren Harland Sanders i Kentucky, har kæden slået sig på at bruge en blanding af 11 urter (herbs) og krydderier (spices) til paneringen af den populære friturestegte kylling, der i dag findes i mange varianter verden over.

Og nu til den sjove detalje. Hvis man gør som Edge og går KFC's Twitter-profil efter i sømmene, kan man se, at det er 11 nøje udvalgte personer, der har fået æren af at blive fulgt af kæden.

Mændene hedder alle Herb til fornavn. Resten er de fem Spice Girls, Victoria Beckham, Melanie C, Melanie B, Emma Bunton og Geri Halliwell, der i dag hedder Horner til efternavn.

Det har fået næsten 300.000 til at retweete Egdes geniale observation, og 646.000 har smidt et like.

Her på redaktionen mener vi det samme som vores amerikanske kollegaer på BuzzFeed: KFC's social media manager fortjener en lille lønforhøjelse for den gimmick. Eller måske bare en ordentlig omgang hotwings…

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Skole forbød eleverne at fejre blå...
bt.dk
Politiet kommer med ny udtalelse om...
bt.dk
Dansk popstjerne springer ud som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx