Af Katrine Frederikke Wandrup - 10/07-17 22:37

Ejendomsmæglerfotos går viralt – kan du se den lille detalje?Ejendomsmæglerfotos går viralt – kan du se den lille detalje?

Det rustikke køkken holdt i mørkt træ ligner noget, de fleste kokke ville blive glade for at boltre sig i – men der er noget usædvanligt på billedet. Kan du se det?

storybild

Kan du spotte, hvad der er særligt ved dette billede? (Billede: Bell Real Estate)

Det rustikke køkken holdt i mørkt træ ligner noget, de fleste kokke ville blive glade for at boltre sig i – men der er noget usædvanligt på billedet. Kan du se det?

Det professionelle fremvisningsbillede ligger online sammen med en række andre billeder af ’eventyr-huset’, som er til salg i Belgrave, Australien, for lige under tre millioner danske kroner, skriver news.com.au.

Billedet viser en dobbeltvask, masser af skabsplads, små køkkenapparater og masser af bordplads til at udfolde sig kulinarisk på.

Men kigger du lidt nærmere på billedet, så kan du se en lille treårig dreng, som ’photobomber’ fotografen, og det har flere internetbrugere moret sig over, blandt andet Lorelei Vashti, som har delt billedet på det sociale medie Instagram.

Den lille dreng hedder Henry McAdam og bor i det hus, der er sat til salg. Moderen, Jenny McAdam, havde egentlig forsøgt at holde ham væk fra fotografen ved at lukke ham inde i bryggerset, mens billederne blev taget, men han formåede at flygte, fortæller hun til news.com.au.

Jenny, som er gravid med tvillinger, sagde i den forbindelse: »Jeg forstår ikke, hvordan han stak af, for jeg lover, jeg var sammen med ham hele tiden og prøvede at holde ham væk fra fotografen.«

Normalt er Henry McAdams ellers ikke meget for at få taget billeder, men nysgerrigheden overvandt åbenbart mistilliden til kameraer.

Han var så interesseret i, hvad fotografen lavede, at han sneg sig væk fra sin mor og formåede at stikke hovedet frem i det øjeblik, billedet af køkkenet blev taget.

Moderen fortæller, at drengen synes, det er sjovt at se sit billede på internettet, og peger altid og siger ’det er mig,’ når han ser billedet.

I am literally obsessed with this kid who snuck into his family's professional 'house for sale' photo shoot.

Et opslag delt af Lorelei Vashti (@loreleivashti) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Brøndby-profil brød sammen på sit...
bt.dk
Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Her er vinderen af 'Divaer i Junglen'
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx