Af Webstud/AS - 14/11-17 19:36

26-årig studerende mistede sit ID i byen - så dukkede der et brev op i postkassen26-årig studerende mistede sit ID i byen - så dukkede der et brev op i postkassen

En ung studerende i den britiske by Cheltenham mistede sit kørekort efter en våd bytur. Få dage efter fik han et brev om, at han skulle til Maldiverne på første klasse - og betale et svimlende beløb.

storybild

I sidste uge dumpede der et brev ind i 26-årige Will Armstrongs postkasse. Ikke fra et familiemedlem fra de varme lande, men derimod fra et rejsebureau, skriver Business Insider.

Will delte brevet på Twitter med billedteksten “Jeg var rimelig fuld den anden dag og jeg mistede mit ID. Så dukkede det her op i dag...”

LÆS OGSÅ: Kender du dine rettigheder? Pas på, når du køber rejse

I brevet fra Wills lokale rejsebureau stod:

»Mange tak for at du kom forbi forleden dag. Vi sætter pris på at handle med dig, og håber, at du er begyndt at glæde dig til din kommende førsteklasses flyvetur til Maldiverne!«

LÆS OGSÅ: 23-årig rejser verden rundt: Sådan får hun råd til det

Vedlagt lå en oversigt over de fire Etihad Airways-fly, Will angiveligt havde bestilt billetter på for i alt 44.000 kroner - en pæn sjat for en studerende.

»Venligst husk på, at du skal betale fredag den 10. november«, stod der i brevet, der blev sendt den 4. november.

LÆS OGSÅ: Karen gjorde ikke ligesom alle andre: Brugte sin barsel på at rejse med sin nyfødte

På sidste side viste det sig, at Will var offer for en spøg. En medarbejder havde fundet hans kørekort foran bureauet, og ville returnere det på en komisk måde.

»Vi laver bare sjov. Vi fandt dit kørekort foran vores butik og tænkte, at du ville få brug for det! Bare sørg for, at du overvejer os på din næste rejse.«

LÆS OGSÅ: Ny fup-konkurrence udnytter folks rejse-drømme

Will smuttede forbi rejsebureauet og takkede Steve, som var manden bag spøgen. Han har delt hele den sjove historie på Twitter, hvor den har fået over 150.000 likes.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
LIGE NU: Person stukket ned ved...
bt.dk
Otte mænd fængslet efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx