Af Sebastian Kirk - 07/11-17 20:23

Alyssa indså sin PINLIGE bommert lidt for sent: Nu griner hele verden med hendeAlyssa indså sin PINLIGE bommert lidt for sent: Nu griner hele verden med hende

En amerikansk kvinde med selvironi er gået viral på Facebook med sin egen, pinlige brøler.

storybild

Alyssa Stringfellow tænkte sig ikke lige om, da hun skulle have forsikret sin bil. (Billede: Alyssa Stringfellow)

'Jeg har virkelig været i tvivl om, om jeg skulle lægge det her op eller ej, for det er MEGET pinligt at indrømme. Men jeg har besluttet mig for at dele mit virkelig, virkelig...VIRKELIG blondine-agtige øjeblik med jer.'

Sådan indleder en amerikansk kvinde et opslag på Facebook, hvor hun de seneste dage har været genstand for ustyrlige latterkramper verden over.

25-årige Alyssa Stringfellow fra staten Arkansas forklarer, at hun skulle have forsikret sin bil gennem sin bedstemors forsikring for at spare penge. Det ville bedstemoren selvfølgelig gerne hjælpe med, så hun kontaktede forsikringsselskabet for at høre, hvordan og hvorledes.

'Hun ringede tilbage senere samme aften og sagde, forsikringsmanden skulle bruge mit kørekortnummer, min fødselsdato og et foto forfra og fra hver side,' skriver Alyssa Stringfellow.

Hun gjorde, som hun havde fået besked på og sendte en e-mail til forsikringsselskabet. Men først da hun fik svar dagen efter, gik det op for hende, at hun havde misforstået instrukserne en smule.

I stedet for at tage fotos af sin Kia Forte, havde Alyssa nemlig fotograferet sig selv fra tre forskellige vinkler og sendt dem ind til forsikringsmanden.

'Han havde åbenbart ringet og fortalt det til min bedstemor, og de havde grinet af det sammen i fem minutter,' skriver den unge kvinde, som på det tidspunkt knap nok kunne være i sin egen krop af bar skam.

'Jeg var latterligt flov, og alle på mit arbejde har moret sig kosteligt over min åbenlyse misforståelse,' fortsætter hun.

Heldigvis har Alyssa Stringfellows uskyldige og måske en anelse naive tankegang haft positive følger. Hendes opslag har fået næsten 25.000 likes på få dage, og flere end 15.000 mennesker har delt hendes fantastiske historie.

Åh, Alyssa. Tak for grinet!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Mand alvorlig kvæstet i bilulykke
bt.dk
Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx