06/11-17 21:03

Nataliya er en af verdens stærkeste kvinder: Se hendes vilde kropNataliya er en af verdens stærkeste kvinder: Se hendes vilde krop

En russisk kvinde har pumpet jern siden hun var 14 år gammel, men gik på pension for halvandet år siden. Nu vender hun stærkt tilbage.

storybild

26-årige Natalya Kuznetsova har større overarme end langt de fleste mænd.

En kvindelig bodybuilder fra Rusland, som har løftet tungt siden hun var 14 år gammel og sat adskillige verdensrekorder, har meldt ud, at hun vender tilbage til sporten efter halvandet år på bænken.

Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Kendt bodybuilder ligger i koma og kæmper for sit liv

26-årige Natalya Kuznetsova har tre verdensrekorder i bænkpres og tre i dødløft. Nu har hun fundet ud af, at hun ikke længere kan være pensioneret, og må tilbage til konkurrencesporten.

LÆS OGSÅ: Bodybuilder død af at spise for meget protein op til konkurrence

Da hun var 14 år, vejede hun kun 40 kilo og ønskede at tage på i vægt. Det førte til en vild interesse for bodybuilding. I dag vejer hun 90 kilo, har 195.000 følgere på Instagram og er på vej til Moskva for at komme 'i form igen'.

For at holde den veltrænede krop ved lige, træner Nataliya syv timer hver dag. Hun lever desuden på en streng diæt suppleret med masser af proteinpulver.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Derfor var Kim Walls forældre ikke...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx