Af - 03/01-17 16:17

Det siger din sovestilling om digDet siger din sovestilling om dig

Hvad siger måden, du sover på, om dig?

Bildstrecke im Grossformat »
I galleriet kan du se, hvad din sovestilling siger om din personlighed. Personer, der sover på denne måde, har typisk en hård facade, men de er meget bløde og følsomme indeni. De kan være generte, når de skal møde nye mennesker. Men de slapper af efter lidt tid. Der er flere kvinder end mænd, der sover på denne måde. Det er personer, der ligger på ryggen med armene ned langs kroppen. Det er typisk personer, der stille og reserverede. De er ikke vilde med at have uro omkring sig, og de har høje forventninger til sig selv og andre. Ligger på maven med armene oppe omkring hovedpuden og ansigtet til den ene eller anden side. Det er ofte selskabelige og direkte mennesker, der kan være nervøse og skrøbelige under overfladen. De kan ikke lide kritik eller at være i ekstreme situationer. Personer, der ligger på siden med begge arme ned langs kroppen, er sociale mennesker, der godt kan lide at være en del af en gruppe. De stoler på fremmede, men de kan være lidt naive. Det drejer sig om personer, der sover med begge arme over hovedet og evt. holder dem rundt om hovedpuden. De er typisk gode at være venner med, fordi de lytter og tilbyder hjælp, når vennerne har brug for det. De er ikke glade for at få for meget opmærksomhed. Er personer, der sover på siden med armene udstrakt foran brystet. De er åbne mennesker, men de kan være mistænksomme og meget kyniske. De har svært ved at træffe beslutninger, men når de først har taget en beslutning, er det meget usandsynligt, at de ændrer den igen.

På maven, ryggen eller siden.

De fleste foretrækker en bestemt stilling, når de skal sove, hvad end den vender den eller anden vej eller er sammenkrøllet eller helt udstrakt.

Der er sovestillinger, vi foretrækker fremfor andre, og det er der måske en god grund til.

Ifølge en søvnekspert kan din sovestilling afsløre dine personlighedstræk, skriver Søndagsavisen.dk.

12-årig dreng sover uafbrudt i månedsvis: Var vågen til sin første jul i fire år
12-årig dreng sover uafbrudt i månedsvis: Var vågen til sin første jul i fire år

Søvneksperten Chris Idzikowskia, der er professor ved Sleep Assessment and Advisory Service, har for få år siden defineret seks forskellige søvnstillinger, der hænger sammen med vores personlighedstræk.

Kvinde faldt i søvn på sofaen - vågnede et halvt år senere
Kvinde faldt i søvn på sofaen - vågnede et halvt år senere

Dette billede går verden rundt af den smukkeste årsag
Dette billede går verden rundt af den smukkeste årsag

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gerningsmand bag økseoverfald går...
bt.dk
Eksplosion hos bilforhandler: Tre...
bt.dk
Lars Løkke lagde en blomst ved...
bt.dk
United-fans er sure trods sejr: HAN...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx