Af Katrine Frederikke Wandrup - 26/09-17 12:17

UPS! Sygeplejerske deler billede af nyfødt baby - men overser en VILD detaljeUPS! Sygeplejerske deler billede af nyfødt baby - men overser en VILD detalje

Dele af internettet er oppe at køre over billedet på grund af én særlig detalje. Kan du spotte den?

storybild

(Billede: Privat foto)

En sygeplejerske valgte minutter efter en fødsel at tage et selfie med sig selv og den nyfødte baby på fødestuen.

Billedet blev delt på Reddit og har hurtigt spredt sig til Facebook, hvor billedet i skrivende stund har fået 7,2 tusind reaktioner og 4.000 kommentarer.

For i baggrunden af det øjensynligt uskyldige billede ligger babyens mor nemlig – med benene spredt vidt åbne og de nedre regioner direkte mod kameraet.

Derfor har mange lavet sjov med trangen til at dele babybilleder på Facebook, og at det nogle gange går så hurtigt, at man ikke engang kommer ud fra fødestuen eller i det mindste får moderen dækket til.

På Reddit er der flere brugere, der deler lignende oplevelser, hvor ivrige bedsteforældre også er kommet til at dele billeder af de mest intime dele af kroppen, skriver The Sun.

Der er dog også nogen, der er forargede over billedet.

Trez Webber er bestemt ikke glad for billedet og skriver: 'Hvorfor er der ingen til at tage sig af moderen? Og hendes baby er så langt væk fra hende. Ikke mærkeligt, at barnet skriger.'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Øjenskade hæmmede modstanderen - og...
bt.dk
Særlig hilsen vækker vrede i...
bt.dk
Far på barsel er nabo til...
bt.dk
Sofie Linde har født: Se det søde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx