Af Mads Degn - 15/06-17 07:46

Far lagde billede ud af sin tre-årige datter: Det fik tusindvis af forældre til at reagereFar lagde billede ud af sin tre-årige datter: Det fik tusindvis af forældre til at reagere

Er det i orden at gå med sit barn i snor? Den debat har en amerikansk far pustet liv i.

storybild

Facebook, Clint Edwards

Er det i orden eller helt forrykt, at gå med sit barn i snor? Den debat har den amerikanske far Clint Edwards i den grad pustet liv i, efter han lagde et billede af sin treårige datter på Facebook. Det skriver p4.no.

På billedet, som stammer fra en tur på markedet, ser man Clint Edwards hånd, der holder fast i en bæltelignede snor, som er forbundet til livet på hans treårige datter Aspen. Og det billede har sidenhen spredt sig vidt og bredt på det sociale medie. Flere end 4.500 har delt opslaget, 4.200 har kommenteret det, og det har i skrivende stund modtaget 16.000 ’likes’, siden det blev lagt op den 27. maj i år.

Ikkevestlige forældre slår oftere i opdragelsen
Ikkevestlige forældre slår oftere i opdragelsen

I teksten, der ledsager billedet, skriver den 34-årige far blandt andet:

’'Hun er et vildt barn, og dette har allerede forhindret, at hun ikke løb ud på vejen, og at hun ikke stak hånden i en ismaskine samtidig med, at det gør mig rolig.'

'Og jeg vil sikkert få en masse ’Jeg er den perfekt forældre, og det her er beviset på, at du er uduelig’-kommentarer til dette opslag. Til jer vil jeg sige dette: ’Jeg sikrer, at mit barn er sikkert, mens jeg har ro i sindet. Og det er 100 % det værd.’

Se Clint Edwards opslag her med billede og den fulde tekst:

Og som Clint Edwards ganske rigtigt forudså, har han fået mange kommentarer med på vejen – der er dog både dem, der sagtens kan forstå ham, og dem, som har svært ved at forstå hans måde at opdrage på.

Her er et udpluk:

'At du putter dit barn i snor, siger meget om din viden om opdragelse, disciplin og urealistiske syn på sikkerhed, og du fortjener at blive dømt,' skriver Mark Thomson.

Den uhyggelige sandhed: Sådan bliver voldelige psykopater skabt
Den uhyggelige sandhed: Sådan bliver voldelige psykopater skabt

'Jeg plejede at være imod alt det her med snor, men så fik jeg min datter. Selvfølgelig fik hun mig til at æde mine ord om alt, hvad man kan forvente af nyfødte,' skriver Katie Jane Baer.

Filmredaktør: John Hurt spillede sig ind i filmhistorien
Filmredaktør: John Hurt spillede sig ind i filmhistorien

'Jeg kommer aldrig i mit liv til at forstå, hvad problemet med børn i snor er. Det sikrer, at de kan bevæge sig i frit i et begrænset område, ligesom forældrene har kontrol over dem,' skriver Tami Smith.

Medina: 'Det er ikke mit ansvar at opdrage andres børn'
Medina: 'Det er ikke mit ansvar at opdrage andres børn'

'Ordene 'snor' og 'barn' burde ikke være tilladt i den samme sætning. Men jeg går ud fra, at det er for mennesker, som ikke ved, hvad det vil sige at være forældre,' skriver Katrina Houston.

LÆS OGSÅ: 13 ting, vores forældre sagde, som er en KÆMPE løgn

LÆS OGSÅ: Endnu et Hollywood-par skilles efter 11 år sammen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx