Af Christian Hansen - 25/12-17 17:10

Husker du kvinden, der forudså 9/11, Brexit og global opvarmning? Hun har to store profetier for 2018Husker du kvinden, der forudså 9/11, Brexit og global opvarmning? Hun har to store profetier for 2018

Er du klar?

Baba Vanga

Hun har forudset, at USA ville blive ramt af terrorangrebet 11. september 2001, at verden ville kæmpe med global opvarmning, og at briterne ville forlade EU-samarbejdet.

Det er i hvert fald sådan, hendes følgere udlægger nogle af den afdøde bulgarske spåkone Baba Vangas mange udsagn om fremtiden.

Spåkonen har også forudsigelser for det kommende år, og det bliver angiveligt skelsættende på flere måder.

Baba Vanga døde i 1996, 85 år gammel, og den blinde kvinde havde, ifølge hendes følgere, overnaturlige evner, der har gav hende muligheden for at se, hvad der vil ske i årene, der kommer.

Således bliver 2018 angiveligt et år med store, globale forandringer.

Spådommen fra Baba Vanga for det nye år lyder, at Kina vil overtage rollen fra USA som verdens næste supermagt, skriver Daily Mail.

Videre lyder forudsigelsen, at 'en ny form for energi' vil blive opdaget på Venus.

Ifølge hendes følgere er der grund til at tro på, at hendes udsagn vil vise sig at blive virkelighed.

Eksempelvis har den kinesiske økonomi længe været i en rivende udvikling. Den økonomiske vækst i tredje kvartal i 2017 på hele 6,8 procent, ifølge nyhedsbureauet AFP.

Det er dog ikke så sandsynligt, at der vil blive opdaget ny energi på Venus, eftersom der ikke er nogen nuværende mission med et mål om at lande på planeten.

Men til sommer vil den amerikanske rumfartsadministration NASA sende rumsonden 'Parker Solar' ind i Solens atmosfære, og for at det kan lade sig gøre, skal sonden bruge Venus' tyngdekraft for at gennemføre de syv planlagte runder forbi vores nærmeste stjerne. Det vil ifølge NASA give de hidtil bedste observationer af Solen, og det kan ændre det, vi ved, om det gigantiske kraftvarmeværk.

Måske er det dét, spådommen henviser til?

Baba Vangas, der bliver kaldt Balkans Nostradamus, tilhængere mener, at hun allerede i 50'erne forudså den globale opvarmning og tsunamien i Sydøstasien.

»Kolde regioner vil blive varme, og vulkaner vil vågne. En enorm bølge vil ramme en stor kyst med mennesker og byer, og alt vil forsvinde under vandet. Alt vil smelte, ligesom is,« skulle Baba Vanga have udtalt.

Hun havde også set, at USA ville blive udsat for et angreb, der som bekendt sidenhen udløste 'Krigen mod Terror.'

»De amerikanske brødre vil falde efter at være blevet ramt af to jernfugle,« En spådom, hendes tilhængere altså mener, var en forudsigelse af terrorangrebet på World Trade Center i 2001.

Hendes udsagn om, at Europa, som vi kender det, 'vil ophøre med at eksistere,' skal være et bevis på 'Brexit,' der dækker over den skelsættende begivenhed, at briterne i 2016 efter en folkeafstemning meldte sig ud af EU.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gigantisk fiasko: Spillede Premier...
bt.dk
Medie: Aviciis familie søger svar...
bt.dk
Eriksen snydt for drømmen: Manchester...
bt.dk
Udstødt stjerne blev hyldet og lagt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx