Af Lars Dinesen - 26/09-17 15:35

Motorcyklist vinker kvindelig bilist ind til siden: Hun blev noget pinlig berørt, da hun opdagede, hvad der hang udenforMotorcyklist vinker kvindelig bilist ind til siden: Hun blev noget pinlig berørt, da hun opdagede, hvad der hang udenfor

Et opsigtsvækkende klip, der er filmet med et kamera monteret på en amerikansk motorcyklists hjelm, viser en kvinde, der kører ned af en tresporet vej med en afreven benzinslange hængede efter sin bil.

Kvinde kører fra benzinstander - MED pumpen

Optrinnet fandt sted i den californiske by Oxnard, hvor to medtrafikanter i fart arbejdede sammen om at få stoppet den mindre heldige sitatution.

»Jeg kørte igennem byen på min vej hjem fra arbejde, da jeg så noget, der så ud som om, at det var ved at falde ud af en bil. Jeg kunne ikke se, hvad det var, før jeg kom tættere på,« siger motorcyklisten overfor Vection.

Sammen med en føreren af en firhjulstrækker fik de to medtrafikanter ved hjælp af dyt og fagter vinket den kvindelige chauffør ind til siden, hvor de ind af vinduet fik forklaret hende, hvad der var galt. MC'eren trak derefter slangen ud af hendes åbne benzintank, smed den i midterrabatten og fik lukket forsvarligt af til tanken, mens den kvindelige chauffør græd over den ting, hun havde overset.

»Det er i orden, det skal nok gå,« beroligede de den grådkvalte bilist, hvorefter motorcyklisten og bilisten kørte videre.

Den afrevne benzinslange fik dog ikke lov til at ligge og flyde i midterrabatten. Motorcyklisten forklarede, at han senere samme dag vendte tilbage til stedet.

»Jeg kom tilbage i min egen bil for at hente benzinslangen og levere den tilbage til USA GAS-benzinstationen knap 400 længere nede af vejen i forhold til der, hvor jeg optog videoen,« fortæller motorcyklisten.

Hændelsen fandt sted d. 11. juli.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bokser om Kesslers trone: Ny...
bt.dk
Politiet lader bøderne regne over...
bt.dk
Nærmer sig podiet: Brølstærk Fuglsang...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx